Kevään uutuustulvaa, ole hyvä!

20.3.2024 Auto & Kone
Uutuudet
Mitsubishi palautti Coltin markkinoille pitkän tauon jälkeen.

Koostimme Mikkelin autoliikkeiden uusien autojen ja pian myyntiin saapuvien mallien tarjonnasta otannan.

BYD

Uusi sähköautomerkki rantautui Mikkeliin viime kesänä. Kansanautoluokan Dolphin ja katumaasturi Seal-U edustavat merkin uusimpia malleja.

Citroën

Perinteisen ranskalaismerkin ë-C3 on markkinoiden edullisimpia sähköautoja. Kesällä esiteltävän auton hinta on noin 25 000 euroa.

Ford

Explorer kiilaa sähköautomarkkinoille reippaan 600 km:n kantamalla.
Hyundai
Pian esiteltävän täyssähköisen Ioniq 5:n tehoversio N:n voimavarat riittävät kaikille. Vuoden Autoksi Suomessa 2024 valittu Kona tutustumisajossa tässä lehdessä (s. 14).. Uusi Santa Fe esitellään loppukesästä.

Kia

EV9 on iso täyssähköinen luxusauto kaikilla herkuilla ja korskealla ulkomuodolla. EV3 kiilaa käyttöautoluokkaan loppuvuodesta.

Mercedes-Benz

Uuden E-sarjan ladattavan hybridin sähköinen kantama on kolminumeroinen. Uusi Vito lyö kiilaa tonniluokan pakumarkkinoille entistä henkilöautomaisempana.

Mitsubishi

Takavuosien menestysmallinimi Colt palasi markkinoille ja kosii ostajia pitkällä takuulla. Outlander palaa markkinoille loppuvuodesta.

Opel

Grandland esitellään loppuvuodesta, kuten takavuosilta tuttu mallinimi Frontera täyssähköisenä. Astran täyssähköinen malli ja hybridi-farkku ovat myös tuoreita malleja.

Peugeot

Uusi 308 tuli hiljattain markkinoille ja citymaasturi 3008 esitellään pian perään, niin sähköisenä kuin hybridinä.

Renault

Ranskalaismerkki tuo markkinoille useita edullisempia täyssähköautoja. Puhutuimpana retrohenkinen Renault 5.

Skoda

Tässä kuussa alkaa kasvojen kohotuksen saaneiden Scalan ja Kamiqin myynti. Täysin uusi Superb on vuorossa huhtikuun puolella ja Kodiaq kuukautta myöhemmin.

Toyota

Malliston tuoreimpia autoja on persoonallinen pikku-SUV C-HR. Uuden voimalinjan omaava Yaris näkee päivänvalon toukokuussa.

Volkswagen

Golfin facelift-malli tuo mukanaan 120 kilometrin sähköisen kantaman omaavat ladattavat hybridit. Iso ID.7 on nyt samanhintainen sekä sedan- että farmarimallina. Passat on myös päivitetty, ja pien esiteltävä Tiguan menee myös uusiksi.

Volvo

Merkin tuorein sähköauto EX30 on mennyt tuoreeltaan hyvin kaupaksi hintansa ja brändinsä ansiosta.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0