O.K. Auto Oy aloittaa Mikkeli- ja Savonlinna-alueiden Toyota-jälleenmyyjänä 1.2.2024 alkaen

15.12.2023 Ajankohtaista | Auto & Kone
Skoda ja Toyota vaihtuvat Mikkelissä talosta toiseen? O.K. Auton tullessa Mikkeliin Toyota-jälleenmyyjäksi, alkoi todennäköisesti merkkiedustusten suuri siirtoruletti.
Osuuskauppa Suur-Savon autokauppaliiketoimintansa siirtyessä Wetteri Oyj:lle toteutetaan Toyotan jälleenmyynti- ja korjaamoverkoston rakenteeseen muutoksia Mikkelin ja Savonlinnan alueilla.

Etelä-Savon Auton nykyiset Toyota-edustukset loppuvat niin Mikkelissä kuin Savonlinnassa 31.12.2023 ja tämän johdosta Toyota Auto Finland Oy on sopinut O.K. Auto Oy:n kanssa Toyota-merkkisten autojen jälleenmyynnin sekä huolto- ja korjaamopalveluiden tarjoamisesta Mikkelin ja Savonlinnan alueilla.

Tätä liiketoimintaa varten O.K. Auto Oy on hankkinut 14.12.2023 toteutetulla liiketoimintakaupalla käyttöönsä nykyiset Ajanvaunu Oy:n tilat sekä tarvittavan kaluston ja henkilökunnan.

Tulevat uudet Toyota-toimitilat sijaitsevat Mikkelissä osoitteessa Kinnarinkatu 8 sekä Savonlinnassa osoitteessa Satelliittikatu 16. O.K. Auto Oy on yhdessä Toyota Auto Finland Oy:n kanssa käynnistänyt tarvittavat valmistelut tilojen saattamiseksi Toyota-standardien ja -palveluprosessien mukaisiksi. Tavoitteena on toimipisteiden aukeaminen 1.2.2024.

Toimipisteiden auetessa päättyvät samalla niissä nykyisin toimivat muiden automerkkien automyynti- ja huoltopalvelut.

Toyota Auto Finland Oy ja / tai O.K. Auto Oy tulevat erikseen olemaan yhteydessä asiakkaisin, jotka odottavat Mikkelissä tai Savonlinnassa tammikuun 2024 aikana uusien Toyota-autojen luovutuksia tai ovat tehneet huolto- ja korjaamopalveluihin liittyviä varauksia.

+1
1
+1
5
+1
1
+1
4
+1
4