Käsityölauantai Kenkäverossa

16.1.2024 Ajankohtaista
Käsitöitä
Kuva: Hilja Mustonen

Tulevana lauantaina vietetään käsityölauantaita Mikkelin Kenkäverossa.

Kevät on hyvä ajankohta kokeilla jotain uutta! Taito Itä-Suomen monipuolinen kurssitarjonta, kivat käsityöopettajat ja mukavat ryhmät kutsuvat viihtymään, oppimaan ja tekemään omin käsin.

Käsityölauantaissa tietoa tulevista kevään kursseista sekä työpajoja, työnäytöksiä, vinkkejä omiin käsitöihin, tuote-esittelyä ja päivän huipputarjouksia. Ilmaisissa non stop -työpajoissa valmistuu serviettirengas nahkapaperista sekä hiusdonitsi ommellen. Työnäytös tutustuttaa tuftaamiseen tuftauspistoolilla. Neulepisteessä hyviä vinkkejä talven neuleasusteisiin. Pauliina Rundgren Shopin non stop -korupajassa voi tehdä upeita koruja (maksullinen). Korupajan kesto noin puoli tuntia.

Tapahtumapäivässä Salliva Design paikan päällä esittelemässä lumoavan kauniita alkoholimusteella värjättyjä koruja. Miten vuoden 2024 käsityötekniikka, punonta, taipuu kauniiksi koreiksi? Verso Designin Tuuli esittelemässä tyylikkäitä luonnonmateriaaleista punomalla valmistettuja Verso Designin sisustustuotteita.

Tervetuloa viettämään käsityölauantaita mukavan tekemisen parissa, hakemaan vinkit kevään käsitöihin ja nauttimaan ravintolan tarjonnasta!

Käsityölauantai 20.1. klo 10-15, Kenkävero, Pursialankatu 6.

+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0