Cruisaten kylänraitti täyteen

20.9.2022 Auto & Kone | Koti
Kulkue täytti Keskustien. Kolmantena vastaan tuleva Citroën voitti yleisöäänestyksen.

Toista kertaa järjestetty Haukivuori Cruising keräsi 10.9. jo liki 90 ajoneuvoa Asemankylän raitille. Uutuutena oli mm. tuning-osasto, ja myös raskaita ajoneuvoja oli paljon. Päivä huipentui tietenkin cruisailuun.

PETRI P. PENTIKÄINEN

Savon radan päivässä ilmaisia konsertteja

Museoajoneuvoja on mukana myös 1.10. järjestettävässä Savon radan päivässä. Museojuna Lättähattu ajaa kaksi edestakaista vuoroa Haukivuoren ja Otavan välillä, ja junat pysähtyvät Mikkelin lisäksi myös Kalvitsassa, Hiirolassa ja Vuolingossa, joissa on ohjelmaa. Aamun ja illan vuorot pysähtyvät myös Kantalassa ja Lamminmäessä. Lamminmäki on uusi tulokas tapahtumassa, ja siellä on avoimien ovien lisäksi esillä taidetta.
Mikkeli valitsi Savon radan päivän yhdeksi loppuvuoden Kulttuuritupsahdukset-kohteeksi. Taloudellisen tuen myötä tapahtumassa on kahden eri musiikkikokoonpanon ilmaisia konsertteja asemilla. Lisäksi Vuolingon asemalla esitetään rautatieaiheisia lyhytelokuvia.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0