Mustangit valtaavat Mikkelin

|

Suomen suurin yhteen automalliin keskittynyt kerho, Ford Mustang Owners’ Club of Finland ry (FMOC), järjestää Mustang-autonäyttelyn heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Mikkelin satamassa. Vuosittain eri paikkakunnilla kiertävä tapahtuma on järjestyksessään 25.
Clubiin kuuluu yli 2000 Mustang-harrastajaa ympäri Suomen ja tähän mennessä viikonlopun tapahtumaan on ilmoittautunut pari sataa osallistujaa.
Lauantaina satamassa Mustangeja on esillä mallin koko olemassaolon ajalta eli vuosilta 1964–2019.
– Sataman parkkipaikat on varattu tapahtumalle, joten yleisön ei kannata tulla satamaan autolla, vinkkaa clubin Etelä-Savon alueyhteyshenkilö Kimmo Korhonen.
– Sunnuntaina klo 12 alkaen Esedun ajoharjoitteluradalla, osoitteessa Kinnarinkatu 3, järjestetään Mustangien autoslalom -kisa, jota yleisö on myös tervetullut seuraamaan. TB

Savusaunan ei tarvitse tupruttaa liikaa

|
Modernisoidun savusaunan lämmittämiseen kannattaa varata silti koko päivä. Rantasauna kuuluu olennaisena osana suomalaiseen kesään. Mari Kekkosella on kesäpaikkansa rannassa savusauna nykyaikaisella vivahteella. Perinteisessä savusaunassa ...

Hypoxi antaa kyytiä aineenvaihdunnalle

|
Iina Smolander ryhtyi Hypoxi-yrittäjäksi pitkän harkinnan jälkeen.   Emolaan mennessä, ihan Rouhialankadun alkupäässä sijaitsevan pienkerrostalon alakerrassa loistaa valo. Kun ovesta astuu sisään, vastassa on ...

Savo Trucks varustaa huoltoautoja

|
Jokainen auto varustellaan asiakkaan toiveiden mukaan.   Autovarusteluun erikoistunut Savo Trucks siirsi toimintansa Liito-oravantiellä vuoden 2019 lopulla. Yrityksen nokkamiehenä toimii Jere Kantonen. – Olen ...