Tehtaanmyymälästä löytyy puutuotteita rakentajille

3.12.2015 Rakentaminen
OR groupin tehtaanmyymälän työntekijät Eerik Siiriäinen ja Jari Toijonen toivottavat asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan erilaisiin puulattiamateriaaleihin.

Tehtaanmyymälässä on kattava valikoima erilaisia puutuotteita.

Saunaremonttia tekevä isä ja poika tarvitsevat laudepuita. Markku ja Eetu Hytönen tulivat asioimaan OR groupin tehtaanmyymälään.

– Tarvitsemme lämpökäsiteltyä radiatamäntyä pienen perhesaunan lauteisiin. Kävin tässä jo viime viikolla pistäytymässä, kun satuin ihan ohikulkumatkalla huomaamaan tämän Outlet-myymälän, Markku Hytönen toteaa.

Hytöset tekivät laudelaudoista kaupat Eerik Siiriäisen kanssa. Saunaremontti oli jo hyvässä vaiheessa, joten ”joulusaunaan” asti kylpemistä ei tarvitse odotella.

– Kyllä tässä päästään saunomaan jo ensi viikolla, kunhan vielä vain tilaan kiuasmurskaa, Hytönen toteaa.

Siiriäinen sanoo, että laudetavaran lisäksi tehtaanmyymälän tuotevalikoimasta löytyy saunaremonttiin laudetavaran lisäksi esimerkiksi lämpökäsiteltyä paneelia ja koristerimoja.

– Teemme yhteistyötä SWM Wood Oy:n kanssa, joten kaikki lämpökäsitellyt materiaalit tulevat Pursialasta. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös ulkoverhous- ja terassilaudat.

Eetu ja Markku Hytönen kävivät ostamassa laudetarpeita.
Eetu ja Markku Hytönen kävivät ostamassa laudetarpeita.

Juvantielle päin näkyvä tehtaanmyymälä avattiin viime keväänä ja Siiriäisen mukaan asiakkaat löysivät sinne tiensä hyvin.

– Kesällä meni paljon terassilautaa etenkin kesämökkiläisille. Meillä on myös perussahatavaraa, kuten lautaa ja lankkuja tiettyinä mittoina. Kaikki ovat oman sahan tuotteita Mäntyharjulta, Siiriäinen toteaa.

Hänen mukaan tuotevalikoimassa pääpainona on parketti ja puulattiamateriaalit. Lisäksi myytävänä on massiivipuulistoja, mäntyliimalevyä ja erikoiseriä kuten esimerkiksi tammi-, pähkinä- ja saarnilautaa sekä wengeä

– Nyt, kun on syksy ja illat ovat hämärtyneet, niin puusepille ja askartelijoille menee paljon liimalevyä. Syksyllä on tehty myös hyvin parkettikauppaa. Puutavaran myynti on usein kausiluontoista.

Tehtaanmyymälästä löytyy hyviä joululahjaideoita.
Tehtaanmyymälästä löytyy hyviä joululahjaideoita.

Tehtaanmyymälän tuotteet eivät ole suunnattu vain rakentajille ja nikkaroijille. Myytävänä on esimerkiksi vanerista tehtyjä monikäyttöisiä säilytys- ja kuljetuspakkauksia. Siiriäinen näyttää koivuvanerista tehtyä kuljetuslaatikkoa, jonka kulmissa on läpiniitatut metallivahvikkeet.

– Eräs pitopalveluyrittäjä vaihtoi heikosti kestävät muovilaatikot tällaisiin avolaatikoihin. Nämä kestävät painavammankin lastin, hän näyttää nostaessaan laatikkoa sivuilla olevista vahvoista kantohihnoista.

Vastaavasti lukollinen iso työkalupakki sopii erittäin hyvin rakentajille ja remonttimiehille.

– Lavakaulukset ovat olleet erittäin suosittuja. Emme osanneet arvatakaan, että minkälainen hittituote niistä tuli kotipuutarhureiden keskuudessa. Samoin kuormalavat ovat nyt trendikkäitä sisustamisessa. Niistä on tehty olohuoneen pöytiä, Siiriäinen toteaa.

Hän mainitsee lopuksi, että aina kannattaa käydä kurkkaamassa myös poistotorin valikoimia. Sieltä löytyy yksittäisiä erikoiseriä aina tietyin väliajoin.

– Meiltä löytyy lattian tekijöille seutukunnan suurin valikoima suoraan varastosta. Aina kannattaa käydä aina tutustumassa, hän vinkkaa.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0