Antilta ja Tommilta onnistuvat autohommat

Antti Jylänki on autonasentaja ja Tommi Haimilahti automaalari. Kaksikko käynnisti yritystoiminnan viime helmikuussa ja töitä on riittänyt mukavasti.

Yrittäjien kesä menee työn merkeissä.

Tommi Haimilahti ja Antti Jylänki ovat tunteneet toisensa perhepiirin kautta jo useita vuosia. Autoalalle valmistuneet kaverukset perustivat viime talvena autokorjaamon, jonka myötä Oulaisista kotoisin oleva Jylänki muutti Mikkeliin. AT-Huolto Mikkeli Oy sijaitsee Sairilassa Haimilahden kotipaikalla.
– Onhan tämä paikkana ehkä vähän sivussa, mutta yrityksen perustamiseen ei tarvittu hirveästi alkupääomaa. Tässä on helpompi testata, että miten toiminta käynnistyy, he toteavat.
Jylänki on koulutukseltaan autonasentaja ja Haimilahti automaalari. Huoltohalli ja maalauskammio on sijoitettu vanhaan latoon, johon on entrattu nykyaikaista ja siistiä työskentelytilaa noin 200 neliötä.
– Hyvin on homma lähtenyt käyntiin. Töitä on ollut joka päivä, emmekä ole vielä edes mainostaneet missään, he toteavat tyytyväisinä.

Kaksikko tekee autoihin perushuollot ja korjaukset sekä ruoste- ja kolarikorjaukset maalauksia unohtamatta.
– Periaatteessa voimme tehdä melkein mitä vaan. Tänne on hankittu kaikki uudet vehkeet ja nyt hommia pääsee tekemään oikein tosissaan. Ilmastointi- ja pyöränsuuntauslaitteet vielä puuttuvat, mutta nekin on tarkoitus hankkia pikimmiten.
Tuoreiden yrittäjien kesä menee arvatenkin töitä tehdessä.
– Varmaan pienelle lomallekin löytyy tilaa jossain vaiheessa. Toisaalta, kun on tarpeeksi mukavaa hommaa, niin ei vapaata edes kaipaa, he tuumivat naureskellen.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0