Pulliainen luotsaa koko Auto-Killan myyntiä

|

Kiireinen mies. Myyntijohtaja Teemu Pulliaisen työpiste löytyy vuorotellen neljästä eri autotalosta Saimaan ympäriltä.
Kiireinen mies. Myyntijohtaja Teemu Pulliaisen työpiste löytyy vuorotellen neljästä eri autotalosta Saimaan ympäriltä.

Neljällä paikkakunnalla operoiva yritys päivittää kiinteistöjään järki edellä.

Viime vuoden loppupuolella Auto-Killan henkilö- ja pakettiautopuolen myyntijohtajaksi nimitetyn Teemu Pulliaisen auton mittariin kertyy 1500 kilometriä viikossa. Saimaan ympärillä sijaitsevien myyntipisteiden, Lappeenrannan, Imatran, Savonlinnan ja Mikkelin, väliset tiet ovat tulleet vähintään tutuiksi.

Lappeenrantalaisen yrityksen merkkivalikoima on henkilöautopuolella sama jokaisella paikkakunnalla. Viime vuoden vaihteessa Mikkelissä ja Savonlinnassa avattujen Ford-edustusten lisäksi liikkeiden kattojen alta löytyvät Volvo, Renault ja Dacia. Se tarkoitti myyntipuolelle lisää tekemistä ja henkilökunnan tarvetta. Auto-Kilta onkin rekrytoinut viimeisen vuoden aikana useita autoalan ammattilaisia lisää.
– Haluan olla henkilöstön kanssa tekemisissä mahdollisimman paljon, sillä tavalla säilyy parhaiten tuntuma asiakasrajapintaan, itsekin yhä autoja aktiivisesti myyvä Teemu Pulliainen kertoo.
Pulliaisen vastuu ulottuu myös Auto-Killan myyntikiinteistöihin. Parhaillaan työn alla on Savonlinnan toimipisteen peruskorjaus- ja laajennustyöt. Muutoksen jälkeen lämpimiä neliömetrejä on käytettävissä noin 500 enemmän. Nämä neliöt tulevat uuden Ford-huoltokorjaamon käyttöön. Uusiksi menevät julkisivu, lattia ja koko ilme.

Mikkelissä on työn alla Volvo-osasto, joka uusitaan merkin uusimpien vaatimusten mukaiseksi. Valmista pitäisi olla lokakuun loppuun mennessä. Lisäksi piha-alue laajentuu lähemmäs Jyväskylään johtavan 13-tien reunaa. Näin vaihtoautoille on saatava lisää tilaa, mutta huomioitavaa on, että sitä ei enää välttämättä lämmitetä.
– Vaihtoautokatokset ovat suunnitteilla Mikkeliin ja Savonlinnaan, mutta niiden aika tulee hieman myöhemmin. Tehdään ensin nämä tähdellisemmät remontit alta pois, Pulliainen painottaa.
Auto-Killan strategiassa tähdätään kasvuun. Fordin myötä eväät siihen ovat myös olemassa. Pulliaisen oma ura on ollut nousujohteinen. Vain 15 vuotiaana matkapuhelinmyyjänä Karikon Autotalossa alkanut kauppamiehen taival on kulkenut autokaupan eri tehtävät läpi ruohonjuuritasolta lähtien.
– Ihmisten kanssa tekemisissä oleminen on minulle se tärkein juttu.

Tulevaisuudesta puheen ollen Pulliainen ei uskalla ennustaa mitä tuleman pitää, sillä pelkästään viimeisen 10 tai 15 vuoden aikana nähty autojen kehitys on ollut valtaisa.
– Arjessa meidän tulee vain keskittyä tekemään asiat sovitusti. Työntekijöiden hyvinvointi on isossa roolissa, kun elämme jatkuvassa muutoksessa.
Useammille paikkakunnille levittäytyminen neljän nykyisen toimipaikan lisäksi ei ole Pulliaisen mukaan ainakaan tällä hetkellä näköpiirissä. Raskaaseen kalustoon keskittyvän Auto-Kilta Trucksin myötä kokonaisuudessa riittää tekemistä.
– Rakenne on nyt hyvä. Parempi olla vannomatta mitä tapahtuu, sillä viime vuosien myllerrys on ollut aikamoista, Pulliainen päättää.

Kia Optima tarjoaa käytettynäkin  hyvien tilojen lisäksi harmittomia kilometrejä – kiitos pitkän takuun.

Optiman tilat kelpaavat käytettynäkin

|
Toukokuun nappivaihdokki on 2,5 vuotta yksityiskäytössä ollut Kia Optima. Mikkelin Rinta-Joupilta uutena myyty, säännöllisesti huollettu ja hiljattain uuteen autoon vaihdettu yksilö vaikutti heti ensisilmäyksestä ...

Purkuosien kierrätys tehostuu

|
Kierrättäminen on ollut kaikkien huulilla jo vuosien ajan. Paaliksi puristettava auto palvelee osiensa ansiosta vielä elinkaaren jälkeenkin. Rekisteristä poistettu auto on nosturilla, käynnissä on ...
Hallin suosituin. Savilahden Auto Oy:n vaihtoautopäällikkö Harri Parkkisen mukaan Golf on käytettynäkin erittäin haluttu.

Kuusivuotias kuntopriimus kelpaa useimmille

|
Nappivaihdokkisarjan avausauto on vuoden 2013 mallia oleva Volkswagen Golf. Tämä Otavan tienoilla palvellut yksilö on ikäisekseen vähän ajettu, helppokäyttöisellä DSG-vaihteistolla varustettu 1,2 TSI. Auto ...
Tiina Pesoselle takakontin tilavuudessa on tärkeämpää lattiatilavuus kuin korkeus. Pesosen koirat ovat tottuneet matkustamiseen ja ne nukkuvat suurimman osan ajasta ollessaan autossa.

Koirien matkustusmukavuus painaa auton valinnassa

|
Takakonttiin sijoitettu veräjä antaa tilaa ja turvallisuutta. Autovalinnassa jokaisella meistä painavat vaakakupissa erilaiset asiat. Lapsiperheellä on erilaiset vaatimukset autolle kuin yksin matkustavalla henkilöllä. Myös ...