Intersportin myymäläilme uudistuu julkisivua myöten

Uudistus
Mikkelin Intersportin kauppias Juho Saranki varmistaa uudesta kenkien esillepanosta yksityiskohdatkin.
Valmiina on jo kassapiste, sovituskopit, jalkinesaareke ja lattiakalusteet.

Intersport-ketju uudistaa myymälöitään kaikkialla maailmassa, ja parhaillaan työt ovat käynnissä myös Mikkelin Intersportissa.
Uudistuksessa syntyy Intersportien konsepti 2.0. Koko esillepanon ajattelun muutoksella halutaan parantaa asiakaskokemusta.
– Paikallisessa kaupassa pyrimme siihen niin sanotulla hybridiratkaisulla. Vaikka olemme uusineet paljon kalusteita, hyödynnämme myös jo olemassa olevia seinärakenteita, Mikkelin Intersportin yrittäjä Juho Saranki sanoo istahtaessaan toviksi rupattelemaan sovitustuolille.
Saranki on vetänyt liikettä 11 vuotta.

Tähän mennessä Sarangin tiimi on laitattanut liiketilaansa uusiksi kenkäosaston, kassapisteen, sovituskopit ja useita kalusteita. Jokainen niistä erottuu selvästi vanhoista. Värimaailma vaihtelee myymälässä, ja tuotteet tulevat harkitun tuntuisesti esiin muun muassa valaistusratkaisujen vuoksi.
– On ollut todella kiva nähdä, kuinka uudistus etenee. Palvelutilamme ovat nyt avartuneet ja käyneet helpommin kuljettaviksi. Uudistaminen ja toiminnan kehittäminen ovat aina hyvä asia, Saranki miettii.
Hän odottaa ilolla myös julkisivun muokkautumista. Siihen päästään, kun säät lämpenevät tarpeeksi teippausten tekemistä varten.

Muutenkin Mikkelin Intersportin vuosi on alkanut mukavasti. Koska talvi oli pitkä, liike myi suksia maaliskuun loppuun saakka. Koska kelit vaihtelivat paljon, myös nastakengillä riitti kysyntää. Nyt alkaa juoksukenkäkausi, ja myymälä saa säännöllisesti uusia eriä sähköpyöriä. Niitä kysytään päivittäin.
– Sähköpyöräkauppa kiihtyy, ja olemmehan siihen viimeisimmät kolme vuotta panostaneetkin. Sähköpyöräilijöitä on monenlaisia, joten eri mallejakin pitää olla paljon. Monet ostavat sähköpyöriä työsuhdepyöriksi, Saranki kartoittaa.
Urheiluliike on valmistautunut kattavasti sähköisten ja tavallisten pyörien myyntiin, mahdollisiin kuljetuksiin sekä liikkeestä ostettujen pyörien huoltoon, joka ei ole aloittelijoiden hommaa. Päästäkseen tekemään virallisia huoltoja on kunkin toimijan hankittava koulutuksen kautta oma lisenssinsä. Koulutuksen lisäksi on satsattava oikeanlaisiin asennusvälineisiin, tietokoneisiin sekä ohjelmistoihin.

Sarangin kilpailuvaltti on monitahoisesti kouluttautunut, ammattitaitoinen henkilökunta, jolla on tietoa myymälän jokaisesta yhdestätoista osastosta. Koulutusten vaikutukset ja henkilökunnan innostuneisuus työhön on huomattu.
Mikkelin Intersport on paikkakunnallaan myös erikoistunut osuvasti. Satsattu on juoksukenkien ja ulkoiluvaatteiden myyntiin sekä jalkojen skannauspalveluun.

 

VIRPI KONTINEN

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0