Opan tuotteita saa taas Mikkelistä

15.12.2022 Koti
Keittiötarvikkeet
Iso osa Opan tuotteista valmistetaan Suomessa, ja osa niistä jopa täällä Mikkelissä, Petra Pokela sanoo.
Opa Muurikka tarjosi K-Raudalle jälleenmyyntiä sen jälkeen, kun oma tehtaanmyymälä sulki ovensa.

Mikkelin K-Rauta aloitti Opan tuotteiden jälleenmyynnin joulukuun alussa, kun Opa Muurikan edustaja ehdotti asiaa K-Raudan kauppiaille Petra ja Markus Pokelalle. Opa Muurikan oma tehtaanmyymälä Mikkelin Kirjalassa sulki ovensa lokakuussa.
Myymälän sulkeminen ei kuitenkaan vaikuttanut tehtaan toimintaan, vaan tuotteita valmistetaan edelleen myös Mikkelissä.
– Itse pidän Opaa laadukkaana ja suomalaiseen keittiöön suunniteltuna tuoteperheenä. Mielestäni on myös todella tärkeää, että iso osa Opan tuotteista valmistetaan Suomessa ja osa niistä jopa täällä Mikkelissä, Petra Pokela sanoo.

Opan päätuotealueita ovat keittiötarvikkeet ja ruoanlaittovälineet. K-Raudasta löytyy tällä hetkellä paistinpannuja, teräskattiloita, teräksisiä kahvipannuja, erilaisista materiaaleista valmistettuja uunipatoja ja -vuokia sekä keittiötyövälineitä, kuten lastoja, kauhoja ja pihtejä.
Pokelan mukaan valikoimaa pyritään säätämään kysynnän mukaan.
– Välillä meille tulee erätarjouksia ja vaihtuvia tarjouksia uusien kampanjoiden myötä. Tämän hetkiset avajaistarjoukset ovat voimassa jouluun asti, Pokela kertoo.
Pokela kannustaa asiasta kiinnostuneita seuraamaan Opan tuotevalikoimaa ja tarjouksia K-Raudan Facebookin kautta.
– Käytämme Facebookia ensisijaisena tiedotuskanavana Opan tuotteisiin liittyen, hän kommentoi. Myymälässä Pokela on törmännyt ensimmäisen viikon aikana muutamiin asiakkaisiin, jotka ovat tulleet katsomaan Opan tuotteita.

Ukrainan sodan syttymisen myötä alkanut energiakriisi on vaikuttanut Pokelan mukaan K-Raudan toimintaan.
– Kuluttajat ovat selkeästi varovaisempia tällä hetkellä. Suurempia projekteja harkitaan erityisen tarkkaan, hän kuvailee.
Pokela kertoo, että sota ja sen tuomat haasteet ovat vaikuttaneet hintojen nousuun osassa rautakaupan tuotteista. Hän lisää, että kaikkien tuotteiden hinnat eivät kuitenkaan ole nousseet. Tuotteiden toimituksiin sota ei ole merkittävästi vaikuttanut, vaan tavaraa on saatu kauppaan melko normaalisti.

Sähkön kulutuksen suhteen K-Raudan myymälässä on Pokelan mukaan tehty säästötoimenpiteitä. Kulunutta vuotta 2022 hän kuvailee haastavaksi, mutta mielenkiintoiseksi.
– Koronan jälkeen epävarmuus on jatkunut. Haluan kuitenkin pysyä kaikista haasteista huolimatta positiivisena, Pokela sanoo.

 

NINA LAHTINEN

+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0