Kelluva iglu on vaihtoehto hotelliyölle

|

Hirvensalmelta löytyy vuokrattavissa olevia kelluvia igluja kaksin kappalein.

Puulan aalloilla voi kokea eksotiikkaa.

Sataman Herkku Hirvensalmella vuokraa kahta Aurora Hutin valmistamaa kelluvaa luksus-iglua, joissa voi majoittua ja joihin on saatavissa lisäpalveluja. Sataman Herkusta igluun voi tilata esimerkiksi ateriapaketteja tai vaikka sup-laudan. Tiettyinä viikonloppuina voi Puulan aalloilla kuulla myös Sataman Herkun kesän keikka-artisteja.

Kooltaan 12 neliömetrin iglut pitävät sisällään varsin kattavan varustelun. Niistä löytyvät esimerkiksi parivuode, wc, minikeittiö ja terassi, joka uimarappusineen toimittaa myös laiturin virkaa. Mielensä mukaan sähkömoottorin avulla voi seilata vuorokauden ajan paikasta toiseen tai sitten jättäytyä aaltojen vietäväksi.

Rottaralli peruttiin toistamiseen

|
Mikkeliläinen MC Road Rats on järjestänyt Rottarallin perinteisesti Ristiinassa sijaitsevan Hotelli Heimarin pihapiirissä. Tänä vuonna, kuten viimekin vuonna, tapahtuma on päätetty perua vallitsevien olosuhteiden ...

Baskeja kuvattiin maailmalle Etelä-Savossa

|
Mikkeliläinen jalkapalloileva hammaslääkäri Eider Ramos esitteli kuvausryhmälle Puulan maisemia. Espanjalainen EiTB eli Euskal Irrati Telebista – viestintäyhtiö Baskimaalta kuvasi Hirvensalmella toukokuun lopulla ohjelmasarjaa Baskit ...

Oikeanlainen kenkä on kaiken a ja o

|
Eräilybuumi on nostanut päätään eikä loppua näy. Matkustusrajoitukset ovat lisänneet luontomatkailua ja ihmiset ovat heränneet näkemään lähelle. Luontoretkelle voi lähteä matalallakin kynnyksellä ja melkein ...