CitiX valittiin jälleen parhaaksi

18.2.2016 Auto & Kone
Tunnollisesti. Jatkuvassa asiakastyytyväisyysmittauksessa ei kikkailulla ole sijaa. Juha Anttonen, Antti Ruusu ja Pekka Heikkinen sekä korjaamohallin puolella työskentelevä henkilökunta luottavat suoraselkäiseen toimintaan.

Suomen parhaat Citroën- ja Peugeot-huoltopisteet on palkittu. CitiX Oy saavutti jälleen huippusijoituksia asiakkaiden tyytyväisyyttä mitattaessa.

Nykyään Kaapelikadulla toimiva yritys on menestynyt koko historiansa ajan erinomaisesti erilaisissa asiakastyytyväisyystutkimuksissa. Tällä kertaa palkinnot tulivat Suomen parhaasta Citroën- asiakasuskollisuudesta ja Peugeot-asiakkaiden parhaasta kokonaistyytyväisyydestä.

Tutkimusta suoritetaan jatkuvasti huollossa käyneiden asiakkaiden kesken sähköpostiin lähetettävällä sähköisellä kyselylomakkeella. Sähköpostitiedot poimitaan korjaamojärjestelmistä automaattisesti päivittäin.

CitiX on sijoittunut valtakunnan tasolla toistuvasti kärkikolmikkoon ja on saavuttanut ykkössijoituksia myös aikaisempina vuosina.

Suomen paras asiakasuskollisuus meni Citixille. Voittolukema on selkeästi paras, 66 %. Tulos on vakuuttava verrattuna muihinkin automerkkeihin Suomessa ja myös merkin valtakunnalliseen keskiarvoon (53 %) nähden. Peugeotin vastaavassa asiakkaiden kokonaistyytyväisyyttä eri huoltoliikkeiden välillä mittaavassa tutkimuksessa CitiX on ykkönen jo toista vuotta peräkkäin.

Hyvien tulosten takana on pitkäjänteinen työ asiakassuhteiden rakentamisessa.

– Laadukas työnjälki yhdistettynä hyvään asiakaspalveluun on ollut aina meidän keskeinen toimintaperiaate, kertoo toimitusjohtaja Juha Anttonen.

Anttonen ja yrityksen toinen osakas, Antti Ruusu, kertovat tunnusten tulleen perustekemisellä. Omat toimintamallit on säädetty tehtaan vaatimusten mukaisiksi, mutta päivittäisiä toimintoja tehdään vain asiakkaiden parasta varten.

– Kiitos kuuluu koko meidän porukalle ja ennen kaikkea asiakkaille, kaverukset toteavat kuin yhdestä suusta.

Yksi merkittävä tekijä hyvään menestykseen on varmasti ollut Anttosen ja Ruusun henkilökohtainen kiinnostus edustamiaan merkkejä kohtaan. Anttosen intohimona on aina ollut Citroën ja Ruusulla Peugeot.

– Kyllä tässä ovat raja-aidat kaatuneet kummallakin merkkien suhteen, mutta tietty kiinnostus näihin vain on. Se ruokkii kehitystä ja heijastuu kokonaisuuteen positiivisesti, Ruusu paljastaa.

Vuodenvaihteessa saman katon alle Citroënin ja Peugeotin automyyntitoiminnoista Mikkelissä vastaavan Kärkimerkit Oy:n kanssa muuttaneen Citixin alku uusissa tiloissa on ollut hyvä. Paukkupakkaset ja sitä seuranneet liukkaat kelit toivat töitä hyvin. Muuton myötä asiakasvirta on kasvanut muutenkin.

– Suhtaudumme tulevaan luottavaisesti. Koitamme pitää laadusta kiinni oman tekemisen kautta jatkossakin, Anttonen lupaa lopuksi.

CitiX Oy pähkinänkuoressa

  • Perustettu 2007
  • Toimitusjohtaja Juha Anttonen
  • Omistajat Anttonen ja Antti Ruusu
  • Valtuutettu huolto ja varaosamyynti Citroën- ja Peugeot- henkilö- ja pakettiautoille
  • Toimii Mikkelin Kaapelikadulla samassa kiinteistössä, Citroën- ja Peugeot -automyynnin, Kärkimerkit Oy:n kanssa.
  • Työntekijöitä 9
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0