Verkkokauppa oli hyvä ratkaisu

Otto Heikkinen pakkasi pahvilaatikkoon aminohappojuomia, joita juodaan treenin aikana.

Kuntoliikkuja ryhtyi harrastuksen kautta yrittäjäksi. Verkkokauppa on nykyaikaa.

Omasta fyysisestä kunnostaan aina huolehtinut Otto Heikkinen on käynyt kuntosalilla jo vuosia. Kehonrakentajaksi hän ei tohdi itseään kutsuttavan, vaikka voimaharjoitteluun soveltuvat laitteet ja paikat ovatkin hänelle varsin tuttuja.

– Olen käynyt kuntosalilla jo vuosia, mutta sanoisin olevani enemmänkin kuntoliikkuja, hän toteaa hymyillen.

Heikkinen perusti viime keväänä toiminimen, jonka kautta hän myy urheilussa käytettäviä lisäravinteita, ateriakorvikkeita ja vitamiineja. Pääasiallinen tuote on heraproteiinijauhe, jota kuntosaliharrastajat käyttävät.

– Yrittäminen kiinnosti ja mietin, että mitä sellaista sitä alkaisi tehdä, josta on itsellä hyvä tieto-taito. Perustin elokuussa verkkokaupan ja silloin alkoi varsinainen myyntityö.

Heikkinen toteaa, että verkkokauppa on nykyaikaa ja viidakkorumpu onkin vienyt viestiä jo hyvin eteenpäin. Paitsi, että hän myy tuotteita mikkeliläisille urheiluharrastajille, nettikaupan kautta myyntialueena on nyt koko Suomi.

– Toivon, että asiakkaat ostavat tuotteita. Tarkoituksenani on pitää hinnat kilpailukykyisinä ja varmistaa, että sisään ostettava tavara laadukasta. Verkkokauppa on hyvä ratkaisu juuri kilpailukykyisten hintojen kannalta.

Heikkisen varastotilat sijaitsevat Mikkelin keskustassa. Viime viikolla aminohappojuomia pahvilaatikkoon pakannut lisäravinnekauppias toivoo, että asiakkaat löytäisivät tiensä nettiyrityksen sivuille.

– Onhan se tutkittu juttu, että kuntosalin tai urheilusuorituksen jälkeen palautusjuomista on hyötyä. Kun salilla tuhlaa itsestään ravintoa ja energiaa, niin palautusjuoma antaa energiaa ravinnon palautumisen alkamiseen, hän toteaa sulkiessaan pahvilaatikon.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0