Keltainen siivoushansikas on ajan hermoilla

Osku Nykänen toivoo mobiilisovellukselle lisää latauksia. – Ei vaadi rahaa, että lähtee tukemaan tällä tavoin paikallista yritystä, hän toteaa.

Mikkeli Siivotaan Oy on ehkä ensimmäinen siivousalan yritys Suomessa, joka on ottanut käyttöönsä älylaitteille tarkoitetun mobiilisovelluksen.

– Halusimme erottua positiivisesti muista alan toimijoista. Yritimme etsiä onko muilla alan yrityksillä vastaavaa palvelua käytössään. Koska emme löytäneet ketään, meille tuli vain idea, että tämä on toteutettava ihan oikeasti, kertovat yrittäjäkaksikko Jari Väänänen ja Osku Nykänen.

Aplikaatio on heidän itsensä suunnittelema ja kehittelemä. Väänänen teki ohjelmoinnin tiettyä sovelluspohjaa käyttäen ja aikaa siihen meni noin pari viikkoa.

– Tämä on nykyisin vähän sama kuin nettisivujen tekeminen. Tämä on ehkä ensimmäinen kaikelle kansalle käytettäväksi tehty siivousalan sovellus, Nykänen lisää.

Sovelluksen alla voi tutustua yrityksen toimintaan ja palveluihin sekä tuoreisiin uutisiin. Erilaisten kilpailujen ja etujen lisäksi sieltä löytyvät myös suorat linkit tarjouksen pyyntöön ja työnhakuun, joka on helppo lisäkanava varsinkin nuorille.

Miehet sanovat, että useissa eri markkinointikoulutuksissa on tullut esille se väistämätön seikka, että tabletit ja älypuhelimet tulevat syrjäyttämään pian tavallisen kannettavan tietokoneen.

– On ihan tutkimuksen tulosta, että nykyaikana 18–25-vuotiaista nuorista aikuisista yli 80 prosenttia käyttää nettiä pelkästään älylaitteella, Nykänen toteaa.

– Ennen sanottiin, ettei yritystä ole olemassa ilman nettisivuja. Nykyään se on mennyt siihen, ettei yritystä ole ilman omaa mobiilisovellusta, Väänänen komppaa.

Jouluna julkaistu Siivotaan. fi mobiilisovellus on ladattavissa Android Marketista. Sovellus tulee myöhemmin keväällä ladattavaksi myös Applen laitteille App Storeen.

– Latauksia on tullut jo useita kymmeniä. Joulun välipäivinä tuli jopa yksi työhakemuskin, joten onhan tämä ihan toimiva juttu, yrittäjäpari iloitsee.

Siivousalan yrittäjät toivovat latauksia tietenkin yhä enemmän. Kaikki sovelluksen ladanneet henkilöt saavat aina reaaliajassa tiedon kaikista tuoreimmista uutisista tai kampanjoista.

– Tämä on sovelluksesta vasta ensimmäinen versio. Tietysti se tulee muuttumaan kehityksen myötä, sillä ajan hermolla pitää olla koko ajan, Väänänen päättää.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0