Kuka piilotteli pukin parran takana?

|

Erikoissanomien pukkivisan joulupukki oli MP:n päävalmentaja Juha Pasoja.

Erikoissanomat julkisti joulun alla lukijoilleen joulupukki-visan, jossa tehtävänä oli tunnistaa pukiksi naamioitunut henkilö.

Visaan osallistuneista 11 henkilöä tiesi tai arvasi pukin henkilöllisyyden. Oikein vastanneiden kesken suoritettiin arvonta, jossa palkintona olleen Moccamaster -kahvinkeittimen voitti Heidi Junkkari.

Joulupukiksi oli naamioitunut Mikkelin Palloilijoiden päävalmentaja Juha Pasoja. Heidi Junkkarilla oli vahva tieto pukin henkilöllisyydestä.
– Käyn katsomassa paikallisesti pelejä ja seuraan jalkapalloa muutenkin, voittaja kertoo.
– Meidän perheestä löytyy viisi enemmän tai vähemmän pelaavaa jalkapalloilijaa ja olen myös itse aikanaan pelannut MyPan riveissä.

Oikein vastanneiden kesken suoritetussa arvonnassa Moccamasterin voitti Heidi Junkkari.

Palkinnosta ilahtunut Junkkari kertoi että vaikka hän itse ei ole kahvinjuoja, niin keittimelle tulee kyllä käyttöä.
– Perheestä löytyy muita kahvinjuojia ja tänä vuonna odotettavissa on perhejuhlia, joissa keitin tulee olemaan kovassa käytössä, Junkkari iloitsee.
Erikoissanomat onnittelee voittajaa ja kiittää kaikkia Pukkivisaan osallistuneita.

Tee hyvää jouluna

|
Moni keräys tuottaa iloa paikallisesti. Hope Mikkelin tiiminvetäjä Petra Turunen kertoo, että vähävaraisten eteläsavolaisten perheiden lasten toiveita on kirjattu pahvisiin joulukuusen palloihin. Lahjoittaja poimii ...

Joulueurot käytetään paikallisesti

|
Joulumieli on pienistä asioista kiinni. Joulusesonkina moni kivijalkayrittäjä tekee vuoden parhaan tuloksen. Koronapandemia on asettanut uusia haasteita sekä kauppiaille että kuluttajille. Kauppa kuitenkin käy ...

Jouluherkut uusiksi?

|
Lipeäkala, rosolli, maksalaatikko, luumu-rusinakeitto ja karjalanpaisti – siinä niitä joulun perinneherkkuja, joiden korvaamista joulupöydässä me suomalaiset toivomme AD 2020. Mainitut tiedot käyvät ilmi suomalaisen ...