Kuka piilotteli pukin parran takana?

|

Erikoissanomien pukkivisan joulupukki oli MP:n päävalmentaja Juha Pasoja.

Erikoissanomat julkisti joulun alla lukijoilleen joulupukki-visan, jossa tehtävänä oli tunnistaa pukiksi naamioitunut henkilö.

Visaan osallistuneista 11 henkilöä tiesi tai arvasi pukin henkilöllisyyden. Oikein vastanneiden kesken suoritettiin arvonta, jossa palkintona olleen Moccamaster -kahvinkeittimen voitti Heidi Junkkari.

Joulupukiksi oli naamioitunut Mikkelin Palloilijoiden päävalmentaja Juha Pasoja. Heidi Junkkarilla oli vahva tieto pukin henkilöllisyydestä.
– Käyn katsomassa paikallisesti pelejä ja seuraan jalkapalloa muutenkin, voittaja kertoo.
– Meidän perheestä löytyy viisi enemmän tai vähemmän pelaavaa jalkapalloilijaa ja olen myös itse aikanaan pelannut MyPan riveissä.

Oikein vastanneiden kesken suoritetussa arvonnassa Moccamasterin voitti Heidi Junkkari.

Palkinnosta ilahtunut Junkkari kertoi että vaikka hän itse ei ole kahvinjuoja, niin keittimelle tulee kyllä käyttöä.
– Perheestä löytyy muita kahvinjuojia ja tänä vuonna odotettavissa on perhejuhlia, joissa keitin tulee olemaan kovassa käytössä, Junkkari iloitsee.
Erikoissanomat onnittelee voittajaa ja kiittää kaikkia Pukkivisaan osallistuneita.

Olipa Kerran – Joulupukki

|
Joulupukki asustaa Suomessa, Korvatunturilla ja lentää sieltä jouluaattona poroletkassa satoihin ja taas satoihin miljooniin koteihin ympäri maailmaa. Tämänhän me kaikki toki tiedämme Joulupukista. Mutta, ...

”Hiljaiset ajat tehdään jouluna”

|
Joulu on kivijalkaliikkeiden kulta-aikaa. Joulusesonki aiheuttaa kiirettä niin kuluttajille kuin kauppiaillekin. Moni kauppa tekee jouluna vuoden parhaan tuloksen. Lahjaksi annetaan konkreettisia paketteja, mutta myös ...

Siisti lemmikki, siisti koti

|
Ennakoivilla toimilla voi helpottaa siisteyttä. Juhlapyhinä kodin halutaan olevan viimeisen päälle kunnossa. Kynttilät tunnelmaa luomassa, koristeet huurteisilla ikkunoilla ja paketit tuoksuvan kuusen alla. Lemmikkitalouksissa ...

Kinkku, kalkkuna vai jotain aivan muuta?

|
Kinkku on yhä joulupöydän kruunamaton ykkönen, mutta kasvisruoat kasvattavat suosiotaan. Tilastokeskuksen mukaan joulukinkku on ollut kuluneina vuosina jouluruokien ykkönen. Tieto ei varmasti yllätä, koska ...

Hanki suomalainen joulu

|
Joulukuun alussa vietettiin ”Osta työtä Suomeen” -päivää. Taustalla oli lukuisia tahoja, kuten Avainlippu-tunnusta hallinnoiva Suomalaisen Työn Liitto. Suomalaisten tuotteiden ja palveluiden suosiminen ei ole ...