Rinta-Jouppi panostaa Mitsubishiin

17.7.2019 Auto & Kone
Valmista on. Mitsubishin vastuumyyjä Samppa Kurkela kiinnitti hintalappuja uusiin Mitsubisheihin Rinta-Joupin Autoliikkeellä Ketunniementiellä.

Rinta-Joupin Mikkelin toimipiste on aloittanut Mitsubishin edustuksen.

Tervajoen pisteeltä vuonna 2018 alkanut merkkiedustus sai Mikkelin lisäksi jatkoa myös Rovaniemellä, Porissa ja Mikkelissä sekä Jämsä/Jyväskylä-alueella.
Kyseessä on valtakunnallisen autoliikeketjun mukaan isosta panostuksesta. Rinta-Joupin Autoliike on saanut aikaan hyviä tuloksia vahvasti kasvavan Mitsubishi-brändin parissa.
– Olemme luottavaisia, että laajentuva yhteistyömme edistää entisestään Mitsubishi-brändin ja asiakaskokemuksen pitkäjänteistä kehittymistä, sanoo Bergé Auto Nordicsin Mitsubishi-johtaja Markku Riekkola.

Rinta-Joupin Autoliikkeen myyntijohtaja Jukka Myntin mukaan Mitsubishi on nousussa oleva merkki Suomessa.
– Mitsubishin laadukas ja uudistunut mallisto sekä palvelukokonaisuutemme vakuuttavat uudet asiakkaamme varmasti myös uusilla paikkakunnilla.
Samassa yhteydessä Mitsubishi-autojen myynnin Mikkelissä lopettaa Autoarina. Autoarinan yrittäjä ja myyntipäällikkö Veijo Karjalaisen mukaan edustuksen poissiirtymiseen ei liity mitään dramatiiikkaa.
– Meillä on täällä viisi merkkiä, joihin keskitymme jatkossa entistä enemmän, Karjalainen sanoo.

Rinta-Joupin Autoliikkeen Mikkelin liikkeen myyntipäällikkö Heikki Laineen mielestä Mitsubishi sopii hyvin kuvioihin, sillä maahantuojana toimii sama Bergé Auto Nordics Oy, kuten Kian kohdalla.
– Saamme meille muutoksen mukana avolavamalliston Mitsubishi L200:n myötä. Ja onhan merkin hybridiosaaminenkin iso asia.
Tämän vuoden tammi-toukokuun välisenä aikana Mitsubishin henkilöautoja on ensirekisteröity yhteensä 897 kappaletta markkinaosuudella 1,8 %, kun viime vuoden vastaavana aikana niitä rekisteröitiin 370 kappaletta markkinaosuuden ollessa 0,6 %.
Mitsubishin myynti jatkaa kovassa 142 prosentin kasvussa, kun samaan aikaan henkilöautojen kokonaismarkkina on laskenut 14 prosenttia.

 

Mitsubishi Motors Corporation (MMC)

  • Ensimmäinen Mitsubishi-auto valmistettiin vuonna 1917.
  •  Nykymuotoinen MMC perustettiin vuonna 1970.
  • Vuonna 2018 MMC:n liikevaihto oli yli 20 miljardia euroa (FY18).
  • Samana vuonna myytiin yli 1,24 miljoonaa uutta Mitsubishia.
  •  MMC on osa Mitsubishi Corporation -yritysryhmää.
  • Mitsubishin maahantuontiyhtiö Suomessa on Bergé Auto Nordics Oy.
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0