Massey-Fergusonin jälkimarkkinointi- toiminnot Etukoneelle

17.7.2019 Ajankohtaista

Traktoreiden ja maansiirtokoneiden huolto- ja varaosatoiminnat keskittyvät Mikkelissä entisestään. Arinakadulla sijaitsevan Etukoneen huoltotarjonta täydentyy viidennellä merkillä, kun Massey-Ferguson liittyy New Hollandin, Case IH:n, Zetorin ja Deutz-Fahrin seuraksi.

Lähimmät Massey-Fergusonin myyntipisteet sijaitsevat Kuopiossa ja Kouvolassa. Kesäkuun alusta Etukoneen myyntiedustukset päättyivät New Holland ja Case IH -traktoreiden osalta. Etukone keskittyy jatkossa myynnin puolella enemmän vaihtotraktoreihin sekä uusiin Zetoreihin ja Deutz-Fahreihin.
Etukoneen perustajayrittäjä Pekka Piispa kertoo uuden huoltoedustuksen toimintojen alkavan elokuun alkupuolella.
– Massey-Fergusonin huolto- ja varaosapalvelut alkavat heti kun saamme varaosavaraston ja tietojärjestelmät kuntoon.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0