Arkisto
Onko keittiösi turvallinen?
21.11.2019
Keittiössä on asuintiloista selvästi eniten vaaranpaikkoja – siellä on kylmälaitteita, liesi, ehkäpä hellakin, veitsiä jne. Vaara korostuu selvästi ruoanlaiton yhteydessä: kuumia astioita, levypintoja ja ...
Kotikeittiön kingi
21.11.2019
Kokeneen kotikokin valmistamaa ruokaa on nauttinut niin ministerit kuin Daimler-Mercedeksen pääjohtajakin. Raimo Heinänen on mikkeliläisten tuntema niin tori- ja kauppahalliyrittäjänä kuin politiikastakin. Raimon menneisyyteen ...
Nykyajan keittiö on ennen kaikkea toimiva
21.11.2019
Selkeys, toimivuus ja helppous ovat nykyaikaisen keittiön tärkeimmät kriteerit. Viime vuosina keittiöihin on saatu paljon arkea helpottavia toimintoja. Keittiön ja oleskelutilan yhtenäistyminen on myös ...
Varastot tulevat ihmisten luo
20.11.2019
Kodin ulkopuolisten varastotilojen vuokraus on yhä yleisempää. Idea varastohotellista kypsyi Seppo Tenhusen mielessä monen vuoden ajan. Kun tilaisuus perustaa vuokravarastoja Mikkelin keskustan tuntumaan syntyi, ...
Euroopassa keittiö kulkee mukana
27.3.2019
Suomalainen haluaa keittiöstä oman näköisen sekä toimivan. Keittiötä ei nähdä enää pelkkänä ruoan valmistuspaikkana, vaan se halutaan integroida muuhun asuntoon. Tiloista ei haluta erillisiä ...
Keittiömestarille maistuu kotiruoka
16.11.2018
Töissä Roope Rask loihtii gourmet-aterioita muille. Kotikeittiössä ohjenuora on: simppeliä ja hyvää. Kun Bistro Holvin toinen omistaja ja keittiömestari Roope Rask siirtyy ravintolan keittiöstä ...
Keittiönkin voi päivittää
16.11.2018
Nykyisin keittiön saa yksilöllisesti suunniteltuna, asennusvalmiina pakettina. Saavumme keittiö- ja kalustesuunnittelija Saana Gustafsson-Purujärven kanssa Huuhanahoon Sirpa ja Seppo Tapion kotiin. Gustafsson-Purujärvi näkee Tapioille suunnittelemansa keittiön ...
Suunnitelman ei tarvitse olla valmis
15.11.2018
Keittiöitä remontoidaan vuodenajasta riippumatta. Pursialassa sijaitseva GL Keittiö ja GL Puu on ollut toiminnassa jo yli 30 vuotta. Yrittäjäpariskunta Pia ja Ilpo Leinonen ovat ...
Ruokapalveluyritys kasvoi ryminällä
12.7.2018
Ateria on monelle päivän kohokohta. Mikkelissä toimivan Riitan Sapuskan yrittäjä Riitta Vesterinen ei arvannut minne yrityksen perustaminen johtaa. – Ajattelin aluksi, että hyvä, kun ...
Puuseppä teki itselleen tiskipöydän
10.11.2017
Valmistukseen on käytetty 20 eri puulajia. Ari Maastovaaran keittiökalusteet eivät ole joukkotuotantoa. Puusepänverstaassa odottaa asennusta vaille valmiina tiskipöytä/työtaso, jonka valmistuksessa on käytetty 20 eri ...