Ajanvaunu jatkaa vaihtoautokauppana

31.1.2024 Auto & Kone
Pekka Piispan, Antti Piispan ja Veijo Karjalaisen luotsaaman Ajanvaunu Oy:n lähes 30-vuotinen taival Kinnarinkadulla loppuu, mutta yritys jatkaa Karjalaisen toimesta vaihtoautomyyntiä Kuusitiellä.

Ajanvaunu Oy:n toimitusjohtaja Antti Piispa on helpottunut O.K. Auto Oy:n hankittua Ajanvaunu Oy:n uusien autojen kauppa- ja huoltoliiketoiminnat.

Pitkäaikaisen Skoda-edustuksen siirtyminen pois oli raskas asia, mutta lopulta kaikki kääntyi hyvin päin.
– Tärkein asia on tietysti henkilökunnan työpaikkojen säilyminen, Piispa painottaa.

Autokaupan kiinteistöt niin Mikkelissä kuin Savonlinnassa säilyvät Antin sekä Ajanvaunun perustaneiden Pekka Piispan ja Veijo Karjalaisen omistuksessa. Monivuotisen vuokrasopimuksen kautta sitoutuminen on aitoa vuosiksi eteenpäin.

Muutoksen myötä useiden automerkkien huoltokorjaamona tunnettu Ajanvaunu Oy päättää liiketoimintansa, mutta autokaupan osalta yritys siirtyy Autoarinan tiloihin helmikuun alusta. Samalla Ajanvaunun aputoiminimenä tunnettu Autoarina siirtyy piippuhyllylle.
Ajanvaunun liiketoiminta jatkuu käytännössä vaihtoautomyynnin saralla. Alkuun kysymyksessä on lähinnä esittely- ja sijaisautoista koostuvien autojen myynti- ja vaihtokauppa.

JARNO LAATIKAINEN

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0