JJK Group Oy tarttuu työtilauksiin ketterästi

11.3.2023 Koti
Monitoimiyrittäjä
JJK Groupin yrittäjä Jukka Kääriäinen tekee kaivinkoneella paljon pihatöitä silloin, kun maa on sula.
Jukka Kääriäinen tarjoaa monenlaisia palveluita kotitalouksille.

Etelä-Savoon on syntynyt uusi rakennus- ja kuljetusalan yritys. Jukka Kääriäisen luotsaama JJK Group Oy aloitti viime syyskuussa, kun muiden palkallisena reissutöissä kulkenut mies halusi lopettaa ympäriinsä ramppaamisen. Ratkaisuksi syntyi monialayrittäjyys, joka oli ideana hautunut jo kymmenen vuotta.
– Haluan toimia nimenomaan paikallisesti. Nyt oli hyvä sauma ja uskallus kokeilla, toteaa asennus- ja kuljetuspuolta opiskellut mies, joka on muille toimialoilleen harjaantunut töissä.
Markkinoinnin vastikään aloittanut JJK Group Oy palvelee asiakkaita välikäsittä.
– Saa nähdä, miten asiakkaita tulee. Tyytyväiset asiakkaat houkuttelevat aina uusia asiakkaita, Kääriäinen pohtii.

Kääriäinen ei ole ehtinyt saada kokonaiskuvaa, kuinka hyvin palveluista saatavat, jopa 60 prosentin kotitalousvähennykset purevat. Keskitalvi on hänen aloillaan yleensäkin rauhallisempi kuin muut vuodenajat.
– Uutuutena on reilusti sovittavat ja hoidettavat ympärivuotiset talonmiespalvelut omakotitalojen asukkaille. Aion selvittää, voisiko yritys hakea vähennyksen asiakkaan puolesta.

Mikkelin Silvastista käsin toimiva yhtiö on tähän mennessä tehnyt erityisesti pienellä kaivinkoneella onnistuvia pihatöitä sekä ulko- ja sisämaalauksia. Koneella, jota Kääriäinen myös vuokraa, on erikoistunut kysyntänsä, ja maalarin tarvetta on riittänyt eritoten katoilla.
– Ensi kesänä tavoitteena on työllistää maalaamiseen lisäkäsiä, hän suunnittelee.
Seuraavaksi eniten JJK Groupilta on tilattu kuljettajapalveluita. Ne toteuttaa yrittäjä itse. Kaupparekisterin palvelulistassa mainitaan myös teiden kunnossapito ja asiantuntijapalvelut, jos työsarka sattuisi laajentumaan.
Monitoimiyrittäjä on nyt tyytyväinen, kun aikaa on nyt omille lapsillekin. Yrittäjänä jatkamiseen kannustaa päätäntävalta työajoista.
– Alkuun kyllä kertyy laskuja, ei tuloja, hän nauraa.

 

VIRPI KONTINEN

 

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0