Anttolanhovissa tanssitaan joka perjantai

25.1.2023 Vapaa-aika
Viihteellä
Saimaanranta Resort by Anttolanhovi satsaa viihteeseen. Hotellin johtaja Julia Vilhunen, Elvis-tapahtumaa kasaava Ismo Hyvönen ja hotellin tapahtumavastaava Janne Ikonen lupaavat menoa ja meininkiä pitkin kevättä.
Luonnonkauniin hotellimiljöön suunnitelmissa on tapahtumia joka lähtöön. Helmikuun alun Kaamoksen kaatajaisten jälkeen vauhti vain kiihtyy.

Tammikuussa ovensa säpissä pitävässä Saimaanranta Resort by Anttolanhovissa ei ole laiskoteltu. Hotellin johtaja Julia Vilhunen suunnittelee tulevaa yhdessä ohjelmavastaava Janne Ikosen kanssa.
Puoli vuotta sitten Turusta muuttanut Vilhunen pitää Etelä-Savoa ja Anttolanhovia mainiona paikkana.
– Tänne siirtyminen on elämäni paras päätös, nuori nainen sanoo vakuuttavasti.
Kokemusta alalta on kertynyt hyvin, sillä ravintola-alan tehtäviin hän tutustui jo lapsena vanhempiensa yrityksen kautta. Varsinkin viihderavintoloiden eri tehtävät ovat käyneet vuosien varrella tutuiksi.

Vilhusen suunnitelmissa on herättää Anttolanhovi kunnolla henkiin.
– Tämähän on ollut auki kaiken aikaa, mutta silti moni luulee tämän olevan suljettu. Haluamme viihteen avulla muuttaa käsityksen tästä, Vilhunen viittaa jo viitisen vuotta sitten tapahtuneeseen omistajanvaihdokseen.
Hotellin ja erillisten lomahuviloiden kautta majoituspaikkoja löytyy kaikkiaan 230. Helmikuusta myös kylpyläpuoli palvelee normaalisti. Vankan viihdealan kokemuksen omaavan Ikosen mukaan tavoitteena on pitää kaikelle kansalle tarkoitettuja tansseja perjantai-iltaisin.
– Tämä on tahto- ja tavoitetila. Hotellipalveluilla olevien majoituspakettien avulla juhlakansa saa nauttia myös muista palveluista, Ikonen mainostaa.
Aikoinaan kylmähoidoistaan tunnetun hotellin muita palveluja ovat esimerkiksi erilaiset hoitohuoneet, kuten esimerkiksi suolahuone.

Mutta palvelujakin tärkeämpää on saada kansa liikkeelle. Vilhunen uskoo lähimatkailun olevan jatkossakin suosittua.
– Toki ulkomaille monen tekee mieli, mutta pienempiäkin irtiottoja arjesta tarvitaan, varsinkin näinä aikoina.
– Tähän huutoon me haluamme vastata monipuolisesti.
Vilkastuva toiminta tarkoittaa myös rekrytointitoimia. Työntekijöitä Vilhunen uskoo löytyvän, vaikka ala kärsii yleisesti työvoimapulasta.
– Tarvetta on monenlaisille osaajille. Sanaa vain kiertämään, hotellin johtaja vinkkaa.

 

Maaliskuussa elvistellään

Saimaanranta Resortilla aiotaan panostaa erilaisiin teemaviikonloppuihin. Kesäkaudeksi on varattu paljon yksityistilaisuuksia. Kaamosten kaatajaisten jälkeen silmään pistää Elvis-viikonloppu, jolloin keskiössä on rockin kuninkaan, Elvis Presleyn, tuotanto.
Maaliskuun kolmantena viikonloppuna nähdään ja kuullaan esimerkiksi valtakunnallinen Elvis-laulajien osakilpailu. Mikkeliläisen, Elvis-esiintymisistään tunnetun, Ismo Hyvösen mukaan koko viikonloppu on yhtä elvistelyä. Tämä näkyy jopa keittiön antimissa asti.

 

JARNO LAATIKAINEN

 

+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0