Itä-Suomen Keittiötukku uudistuu

Itä-Suomen Keittiötukun myymäläpäällikkö Pia Brigatti-Hämäläinen ja yrittäjä Tomi Syrjäläinen iloitsevat alulle saadusta myymäläuudistuksesta.

Yritys haluaa olla joustava ja kokonaisvaltainen.

VIRPI KONTINEN

Itä-Suomen Keittiötukku Oy:ssä eli Keittiötukku Mikkelissä on tapahtunut paljon niin kulisseissa kuin myymälän arjessa. Liike tarjoaa tätä nykyä kaikkien kodin kiintokalusteiden palvelut suunnittelusta asentamiseen sekä rahoitusratkaisuihin saakka. Asiakkaat ovat löytäneet uuden yrittäjän, Tomi Syrjäläisen, hoteisiin hyvin.
– Aiemmin Keittiötukulla ei ollut omia asentajia, mutta nyt voimme tarjota kalusteet jopa avaimet käteen -periaatteella. Meillä on myös hyvin toimivat kontaktit putki- ja sähköasentajiin, esittelee Syrjäläinen.
Asennusten kysyntä on käynyt yrityksessä vinhasti, ja kaikkien yrityksen palveluiden asiakastyytyväisyys on ollut mainiolla tasolla.

Saimaankadun myymälässä on meneillään näyttelytilojen päivittäminen sekä mallikeittiöiden rakentaminen. Pääovesta niihin saapuva kiinnittää huomiota valoisuuteen ja selkeyteen, mihin on Syrjäläisen mukaan pyrittykin.
– Trendeistä pudonneesta kirsikan värisestä puusta on pyritty eroon, hän naurahtaa.
Tavoitteena on ollut saada myymäläkokonaisuus omannäköiseksi, rennosti lähestyttäväksi, eikä kalsean studiomaiseksi. Kulisseissa tuotantotiloissa on uusittu koneitakin niin, että työn tuottavuutta ja läpäisykykyä on saatu paremmaksi.
Myös Itä-Suomen Keittiötukun verkkomaailmaa ja sosiaalisen median palveluita on pikkuhiljaa tyylitelty uusiksi.
Vanhan Keittiötukun konseptista Syrjäläinen on säilyttänyt edellisen yrittäjän aikaan hyviksi osoittautuneita asioita. Niiden ykkönen on kokenut, yrittäjäksi ryhtymistä helpottanut henkilöstö, joka koko viiden ihmisen vahvuudessaan siirtyi Syrjäläisen palkkalistoille. Nyt palkkalaisten määrä on kasvanut yhdeksään.
– Kiitokset kuuluvat heille muun muassa menneen kesän lomajärjestelyiden sujuvuuden suhteen.

Keittiötukulla on hihassaan paljon kilpailuvaltteja, kuten monipuolisuus. Lisäksi yritys pystyy reagoimaan ketterästi tuotetarpeisiin ja kotimaisten tuotteiden kysyntään.
– Meillä on nyt oikeus käyttää Avainlippu-merkkiä, koska kotimaisuusasteemme on todella korkea, avaa Syrjäläinen.
Paikallisena, itsenäisenä toimijana hänen yrityksensä venyy myös aikajoustoihin ja tilausten muutoksiin. Koska yritys on riippumaton, sillä on ostokanavia auki joka suuntaan. Se on auttanut korona-aikanakin.
– Liikevaihtomme on ollut kasvussa, ja syyskuussakin kaupanteko alkoi vilkkaasti, Syrjäläinen iloitsee.

 

Työmaakäyntejä ja asiakkaiden vastaanottoa

• Joulukuussa 2021 Tomi Syrjäläinen siirtyi Itä-Suomen Keittiötukun yrittäjäksi ja peri valmiit, hyvät liikesuhteet.
• Entinen Keittiötukku Mikkelin yrittäjä oli Mika Tiainen.
• Syrjäläinen hyödyntää 14 vuottaan vakuutusalalla sekä sivutöitään rakennusalalla.
• Yrittäjyyteen Syrjäläinen sukelsi starttirahakurssien luennoitsijana.
• Eniten häntä työllistävät työmaakäynnit ja asiakkaiden vastaanotto.
• Vapaa-aikaan kuuluu kotona Saimaan rannalla lasten ja vaimon kanssa puuhastelu ja rento ulkoilu.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0