Mikkeliläinen maahantuoja avasi ovensa Helsingissä

17.6.2022 Ajankohtaista
Suurempaan päin. Isojen laattojen asentaminen kysyy Kari Jukaraisen mukaan hyvin tehtyjä pohjatöitä ja tekijältään ammattitaitoa.

Oman maahantuonnin kautta valtakunnalliseksi ketjuksi laajentunut perheyritys suuntaa suurasiakasmarkkinoille toden teolla.

JARNO LAATIKAINEN

Keraamisista laatoista, tapeteista ja muista sisustustarvikkeista sekä työkaluista tunnettu mikkeliläinen Tilespoint suuntaa kuluttajakaupan ohella isojen kaupunkien suurasiakasmarkkinoille. Uuden aluevaltauksen ensimmäinen näyttelytila Helsingin Pienellä Roobertinkadulla palvelee ajanvarauksella.
Mikkeliläisten Kari Jukaraisen ja Annika Hytösen luotsaama perheyritys on maahantuonut ja jälleenmyynyt italialaisia laattoja vuosikymmenten ajan. Yrityksen edustamia tuotteita on voinut hankkia Mikkelin toimipisteen lisäksi noin 40 jälleenmyyjältä halki maan.

Studio Tilespoint-konseptina avattu näyttelytila saa pian seuraa Lempäälästä, jonne on tarkoitus avata vastaava tila yhteistyössä paikallisen yrittäjän kanssa. Myös suunnitelmat Porin suhteen ovat jo pitkällä.
Showroomin palvelut on tarkoitettu lähinnä arkkitehdeille ja suunnittelijoille, mutta myös yksilöllistä palvelua kaipaaville yksityisasiakkaille.
– Eihän lääkärikään keskity kuin yhden asiakkaan palvelemiseen kerrallaan. Näin haluamme nostaa asiakkaan keskiöön, Jukarainen painottaa.
Poiketen monien muiden toimialojen ongelmista, korona ja Ukrainan sota eivät ole vaikuttaneet laattojen ja alan tarvikkeiden toimitusvarmuuteen. Kiinnostus kotien ja vapaa-ajan asuntojen remontoimiseen on pysynyt hyvällä tasolla.
Vaikka Tiles Point laajenee kasvukeskuksien suuntaan, aikoo yritys toimia jatkossakin maanlaajuisesti Mikkelistä käsin.
– Tämä on hyvä paikka logistisesti, Jukarainen tietää.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0