Rottaralli peruttiin toistamiseen

|

Kuva: Rottaralli/MC Road Rats

Mikkeliläinen MC Road Rats on järjestänyt Rottarallin perinteisesti Ristiinassa sijaitsevan Hotelli Heimarin pihapiirissä.

Tänä vuonna, kuten viimekin vuonna, tapahtuma on päätetty perua vallitsevien olosuhteiden vuoksi. Tarkoituksena on kuitenkin järjestää pienempi rottahenkinen ajotapahtuman, joka voidaan järjestää rajoituksien puitteissa. Rottarallin facebook-sivuilla kerrotaan, että asiasta tiedotetaan myöhemmin lisää.
Rottarallli on kerännyt Saimaan rannalle yli 1000 alan harrastajaa. Viikonlopun viettoon on kuulunut hyvää musiikkia, ruokaa sekä ennen kaikkea yhdessäoloa motoristien kesken. Vuonna 2019 Rottaralli juhli 30 vuotista taivaltaan ja tapahtuma on kerännyt meriittejä ulkomaita myöten.

Sähköisyys on nyt in

|
Insinöörintaidot ovat synnyttäneet melkoisen määrän uusia, sähköistettyjä menopelejä. Helteinen kesä takasi laitteille lämpimän vastaanoton myös Mikkelin seudulla. Sähköistettyjen kulkuvälineiden valikoimaa on viime vuosina saatu ...

SM Vaakuna-Ralli 2022 ajetaan syksyllä

|
Myös tapahtumakonsepti muuttuu monella tapaa. Vuodesta 1995 lähtien ajettu Vaakuna-Ralli on normaalisti järjestetty aina kevättalvella, helmikuisten kinosten keskellä. Vuodesta 2003 SM-osakilpailuna ajettu kisa järjestetään ...

Mikkelin aarimailla nautitaan satokaudesta

|
Urpolassa, Lehmuskylässä, Orijärvellä ja Jokipuistossa on Mikkelin 4H-yhdistyksen aarimaita. Niiden viljelijät ovat saaneet tänä kesänä nauttia aurinkoisista puutarhasäistä. Mikkelissä on neljä aarimaa-aluetta, jotka sijaitsevat ...