Rottaralli peruttiin toistamiseen

|

Kuva: Rottaralli/MC Road Rats

Mikkeliläinen MC Road Rats on järjestänyt Rottarallin perinteisesti Ristiinassa sijaitsevan Hotelli Heimarin pihapiirissä.

Tänä vuonna, kuten viimekin vuonna, tapahtuma on päätetty perua vallitsevien olosuhteiden vuoksi. Tarkoituksena on kuitenkin järjestää pienempi rottahenkinen ajotapahtuman, joka voidaan järjestää rajoituksien puitteissa. Rottarallin facebook-sivuilla kerrotaan, että asiasta tiedotetaan myöhemmin lisää.
Rottarallli on kerännyt Saimaan rannalle yli 1000 alan harrastajaa. Viikonlopun viettoon on kuulunut hyvää musiikkia, ruokaa sekä ennen kaikkea yhdessäoloa motoristien kesken. Vuonna 2019 Rottaralli juhli 30 vuotista taivaltaan ja tapahtuma on kerännyt meriittejä ulkomaita myöten.

Kelluva iglu on vaihtoehto hotelliyölle

|
Puulan aalloilla voi kokea eksotiikkaa. Sataman Herkku Hirvensalmella vuokraa kahta Aurora Hutin valmistamaa kelluvaa luksus-iglua, joissa voi majoittua ja joihin on saatavissa lisäpalveluja. Sataman ...

Baskeja kuvattiin maailmalle Etelä-Savossa

|
Mikkeliläinen jalkapalloileva hammaslääkäri Eider Ramos esitteli kuvausryhmälle Puulan maisemia. Espanjalainen EiTB eli Euskal Irrati Telebista – viestintäyhtiö Baskimaalta kuvasi Hirvensalmella toukokuun lopulla ohjelmasarjaa Baskit ...

Oikeanlainen kenkä on kaiken a ja o

|
Eräilybuumi on nostanut päätään eikä loppua näy. Matkustusrajoitukset ovat lisänneet luontomatkailua ja ihmiset ovat heränneet näkemään lähelle. Luontoretkelle voi lähteä matalallakin kynnyksellä ja melkein ...