Rottaralli peruttiin toistamiseen

9.6.2021 Koti
Kuva: Rottaralli/MC Road Rats

Mikkeliläinen MC Road Rats on järjestänyt Rottarallin perinteisesti Ristiinassa sijaitsevan Hotelli Heimarin pihapiirissä.

Tänä vuonna, kuten viimekin vuonna, tapahtuma on päätetty perua vallitsevien olosuhteiden vuoksi. Tarkoituksena on kuitenkin järjestää pienempi rottahenkinen ajotapahtuman, joka voidaan järjestää rajoituksien puitteissa. Rottarallin facebook-sivuilla kerrotaan, että asiasta tiedotetaan myöhemmin lisää.
Rottarallli on kerännyt Saimaan rannalle yli 1000 alan harrastajaa. Viikonlopun viettoon on kuulunut hyvää musiikkia, ruokaa sekä ennen kaikkea yhdessäoloa motoristien kesken. Vuonna 2019 Rottaralli juhli 30 vuotista taivaltaan ja tapahtuma on kerännyt meriittejä ulkomaita myöten.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0