Kelluva iglu on vaihtoehto hotelliyölle

9.6.2021 Koti
Hirvensalmelta löytyy vuokrattavissa olevia kelluvia igluja kaksin kappalein.

Puulan aalloilla voi kokea eksotiikkaa.

Sataman Herkku Hirvensalmella vuokraa kahta Aurora Hutin valmistamaa kelluvaa luksus-iglua, joissa voi majoittua ja joihin on saatavissa lisäpalveluja. Sataman Herkusta igluun voi tilata esimerkiksi ateriapaketteja tai vaikka sup-laudan. Tiettyinä viikonloppuina voi Puulan aalloilla kuulla myös Sataman Herkun kesän keikka-artisteja.

Kooltaan 12 neliömetrin iglut pitävät sisällään varsin kattavan varustelun. Niistä löytyvät esimerkiksi parivuode, wc, minikeittiö ja terassi, joka uimarappusineen toimittaa myös laiturin virkaa. Mielensä mukaan sähkömoottorin avulla voi seilata vuorokauden ajan paikasta toiseen tai sitten jättäytyä aaltojen vietäväksi.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0