K-Raudan remontti valmistui

14.4.2021 Koti
Kauppias Petra Pokela sekä sisustuksen ja työvälineiden myyntipäällikkö Juha Marttinen ovat ylpeitä entistä asiakasystävällisemmästä myymälästään.

Rautakaupan ovet ovat jatkossa auki joka päivä ympäri vuoden.

Mikkelin K-Raudan myymälässä on kuluneen kevään aikana tehty isohko remontti, jossa muutoksia ovat kokeneet niin palvelutiskit, osastot kuin myymälän opastuskin.
– Päätavoite oli tehdä myymälästä entistä asiakasystävällisempi ja korostaa ostamisen helppoutta, kertoo kauppias Petra Pokela.
– Tuotevalikoima säilyi muuten ennallaan, mutta lisäsimme tilaa tuotteille, joilla on enemmän kysyntää.

Uusi piensisustuksen osasto toivottaa asiakkaat tervetulleeksi myymälään.
– Remontissa panostimme erityisesti sisustuspuoleen ja sen näkyvyyteen, sanoo Pokela.
– Halusimme muistuttaa asiakkaitamme että rautakaupasta löytyy muutakin kuin ruuveja ja sahanteriä. Tarjolla on myös sisustustekstiilejä ja paljon muuta mukavaa kodin sisustukseen.

Remontoidussa, jo entuudestaan tilavassa myymälässä, on entistä enemmän tilaa liikkua. Uusitut opasteet kertovat nopeasti, missä mikäkin osasto sijaitsee.
– Nyt asiakas löytää entistä helpommin esimerkiksi puuöljyt, ulko- ja sisämaalit ja osastoille on lisätty täsmätietoa kustakin tuotteesta, mikä sopii mihinkin tarkoitukseen, kertoo sisustuksen ja työvälineiden myyntipäällikkö Juha Marttinen.
– Lisäksi laajensimme aukioloaikoja, mikä tarkoittaa sitä, että myymälä on jatkossa ympärivuotisesti auki seitsemänä päivänä viikossa.

Viime kesä antoi osviittaa tulevalle ja myymälässä onkin jo kaiken muun ohessa varauduttu esimerkiksi viherpiha- sekä rakentamis- ja korjausbuumiin. Ja tietenkin myös alkavaan grillikauteen.
– Olemme myös laajentaneet ja uusineet sekä grilli- että grillaustarvikevalikoimaa.
– Pienenä vinkkinä kerrottakoon, että esimerkiksi maaleissa, puuöljyissä ja puutavarassa valikoima on nyt parhaimmillaan. Kauden kuluessa joissakin tuotteissa voi tulla saatavuusongelmia, kuten viime kesänä kävi, Marttinen vinkkaa.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0