Valmista tuli!

18.11.2020 Koti
Keittiön värit, kullanväriset vetimet ja hana vastaavat Riikka Huttusen toiveita.

Parasta remontissa oli päästä itse osallistumaan suunnitteluun.

Syys- ja lokakuun numeroissa kerroimme Mikkelin keskustassa sijaitsevan kaksion kokonaisvaltaisesta remontista. Valmista on tullut ja onnellinen omistaja Riikka Huttunen on päässyt asettumaan uuteen asuntoonsa.
– Seuraava projekti onkin sisustaminen. En halua pitää kiirettä, jotta sekin sitten kestää aikaa. Väliaikaisratkaisuissa saattaa käydä niin, että ne jäävät pysyvästi asuntoon, Huttunen toteaa.
Hän kertoo olevansa erittäin tyytyväinen remontin lisäksi myös asunnon sijaintiin.

Kylpyhuoneessa on otettu kaikki tila hyötykäyttöön.

– Kaikki palvelut ovat niin lähellä ja autoa ei todellakaan tarvitse, jollei halua lähteä jonnekin reissuun.

Huttunen oli kerännyt inspiraatiokuvia suunnittelijalle jo ennen remonttia. Värit, materiaalit ja tunnelma toteutuivat juuri sellaisena kuin hän toivoi.
– Minulla oli melko selkeä kuva siitä, minkälaisen asunnon haluan. Oli todella mukavaa ja mielenkiintoista, että sain osallistua suunnitteluun niin suuressa määrin.
Myös suunnittelija toi toteutukseen sellaisia elementtejä, joita Huttunen itse ei olisi osannut ottaa huomioon.
– Asunnossa oli alun perin tummat kapeat lattialistat. Nyt se ovat vähän korkeammat valkoiset ja reunassa on kiva kuvio, hän kertoo iloisena.
Myös lattian hionta ja lakkaus olivat Huttuselle positiivinen yllätys. Moni vieras on luullut lattian olevan kokonaan uusi.

Normaalia korkeammat lattialistat sopivat rakennuksen tyyliin.

– Vanha parketti oli pakko hioa, koska poistimme keittiösaarekkeen ja sen alta paljastui vaalea pinta. Itse hionta sujui todella nopeasti, se oli päivässä valmis, Huttunen kehuu.
Samalla auringon tummentama lattia kirkastui tuoden lisää valoa koko asuntoon.

Huttunen kertoo ihastuneensa asuntoonsa heti ensi näkemältä. Ideat remontin toteutuksesta alkoivat muhia välittömästi.

– Leveät ikkunalaudat olivat aivan ihanat ja asunnon pohjaratkaisu oli järkevä. Kyllä, olen todella tyytyväinen ja ihastunut asuntooni, Huttunen hymyili katsoen asunnon uutta ilmettä.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0