Massey-Fergusonin jälkimarkkinointi- toiminnot Etukoneelle

|

Traktoreiden ja maansiirtokoneiden huolto- ja varaosatoiminnat keskittyvät Mikkelissä entisestään. Arinakadulla sijaitsevan Etukoneen huoltotarjonta täydentyy viidennellä merkillä, kun Massey-Ferguson liittyy New Hollandin, Case IH:n, Zetorin ja Deutz-Fahrin seuraksi.

Lähimmät Massey-Fergusonin myyntipisteet sijaitsevat Kuopiossa ja Kouvolassa. Kesäkuun alusta Etukoneen myyntiedustukset päättyivät New Holland ja Case IH -traktoreiden osalta. Etukone keskittyy jatkossa myynnin puolella enemmän vaihtotraktoreihin sekä uusiin Zetoreihin ja Deutz-Fahreihin.
Etukoneen perustajayrittäjä Pekka Piispa kertoo uuden huoltoedustuksen toimintojen alkavan elokuun alkupuolella.
– Massey-Fergusonin huolto- ja varaosapalvelut alkavat heti kun saamme varaosavaraston ja tietojärjestelmät kuntoon.

Entistä maukkaammaksi leivottu

|
Uusi CLA työntää tähtimerkin imagoa yhä nuorekkaampaan suuntaan. Ei tarvitse mennä kovinkaan pitkälle ajassa taaksepäin, kun Mercedes-Benz miellettiin varttuneempien herrasmiesten kulkupeliksi. Kansanautona eli taksina ...

Vihreä valhe — JiiTeen Kuukautinen

|
Otsikko ei ole omaa keksintöäni. Otsikko on Mikko Paunion menestyskirjan ”Vihreä valhe” kopio. Paunio paljasti Vihreän ajatusmallin sudenkuopat jo vuosikymmeniä sitten. Minä jatkan mielelläni ...

Ekologisuus edellä

|
Kesäaikaan aurinko lämmittää Airolan perheen käyttöveden kokonaan. Kun hirvensalmelainen Pekka Airola 2000-luvun alkupuolella muutti nykyiseen kotiinsa, talossa oli öljylämmitys. – Tarkoituksena on ollut siirtyä ...

Mustangit valtaavat Mikkelin

|
Suomen suurin yhteen automalliin keskittynyt kerho, Ford Mustang Owners’ Club of Finland ry (FMOC), järjestää Mustang-autonäyttelyn heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Mikkelin satamassa. Vuosittain eri paikkakunnilla ...

Mikkelin tori elää kesästä

|
Turistit eivät ole vielä tulleet torille. Torilla tavataan tuttuja, tehdään ostoksia, siellä voi levähtää ja torilla voi jopa rakastua, ainakin jos Mikkelin Torikauppiasyhdistyksen puheenjohtajaa ...