Fendt toi työkoneensa markkinoille

14.12.2018 Auto & Kone

Traktoreistaan tunnettu Fendt esitteli hiljattain Suomeen tuotavat nurmirehun- sekä viljankorjuun maatalouskoneet.

Marraskuussa järjestetyillä Helsingin konemessuilla ensiesiteltiin saksalaisen Fendtin uudet tuoteryhmät. Traktoreiden lisäksi maahan tuodaan jatkossa niittokoneita, karhottimia, pöyhimiä, noukinvaunuja, paalaimia ja puimureita.
Uudet tuotelinjat ovat esillä koko laajuudessaan viidellä eri paikkakunnalla. Traktorit ovat puolestaan esillä kaikissa AGCO Suomen toimipisteissä, kuten ne ovat olleet jo vuodesta 2006.
Tuotevalikoiman laajentuminen tietää myös lisää työtä. Uudistuksen myötä AGCO Suomi rekrytoikin uusia myynnin ja asiakaspalvelun henkilöitä. Fendt Full-line strategia on merkin edustajien mukaan pitkään valmisteltu toimenpide, jolle asetetut tavoitteet ovat korkealla. Erityisesti Euroopassa arvostettu brändi on kasvattanut kysyntää myös Suomessa.

Tavoite on palvella suomalaisia maanviljelijöitä myös nurmi- ja viljapuolen konetuotteilla.
– Kysyntä pyöröpaalain-käärin yhdistelmille ja nurmityökoneille oli ratkaisevaa Suomen tuotevalikoimamme laa­jentamiseksi sekä tu­levaisuuden markkinaosuuksien kasvattamiseksi, sanoo Fendtin myyntijohtaja Christian Erkens.
AGCO Mikkelin traktori- ja konemyynnistä vastaava Janne Jakobsson pitää uutta tuotevalikoimaa tervetulleena lisänä.
– Nämä tuotteet ovat varmasti laadukkaita. Ne ovat tarkoitettu vaativaan käyttöön ja uskoisin etenkin urakoijien kiinnostuksen heräävän.
Myynnin lisäksi AGCO Suomi on sitoutunut huolehtimaan myös huolto- ja varaosapalveluista yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0