Anne halusi aitiopaikalle

19.10.2018 Auto & Kone | Koti
Tiimityötä. Automyyjä Anne Behm, myyntisihteeri Kirsi Sammatti ja automyyjä Jonatan Hämäläinen tekevät yhdessä töitä asiakkaiden parhaaksi.

Kun tilaisuus automyyjäksi avautui, ei asiakaspalvelu- ja myyntialalla kannuksensa hankkinut nainen epäröinyt.

Heinolasta päivittäin Mikkeliin matkaava Anne Behm on nyt omien sanojensa mukaan unelmatehtävässä aloitettuaan BMW-myyjänä.
– Autot ja autokauppa ovat kiinnostaneet aina. Nyt saan yhdistää aiemmin hankittua osaamista minulle uuteen asiaan, Behm hehkuu.
Monipuolisen työuransa aikana Behm on oppinut huolehtimaan asiakkaiden kokonaistyytyväisyydestä. Viimeisimmän, vuosien huonekalualan pestin myötä tutuksi tulivat myös yritysasiakkaat.
– Aiemmin huolehdin asiakkaiden nukkumisesta, nyt mahdollisimman miellyttävästä autolla ajamisen tunteesta.

Suoraan premium-merkin myyjäksi astellut nainen ei näe roolissaan isoa uhkakuvaa.
– BMW on hieno tuote ja sen hankkimista aikovat ovat laatutietoisia. Tämä on enemmän kuin auton ostamista, siinä on tunnetta ja elämäntyyliä mukana.
Savolaiset, tarkemmin ottaen juvalaiset, sukujuuret omaava Behm pitää autolla ajamisesta. Ympäri Suomen työn puolesta ajanut nainen viihtyy myös vapaa-ajallaan ratin takana.
– Miehen kanssa tulee käytyä tanssilavoilla pitkienkin matkojen päässä.

Lähiajan tavoite on selvillä. Mallistotankkauksen ohella tarkoitus on tehdä kauppaa yhdessä tiimin kanssa. Behm pitääkin koko myyntijoukkueen toimivuutta tärkeänä asiana.
Naisena olemisesta miehisellä autoalalla Behm ei ota paineita, vaan pikemminkin päinvastoin. Naisautomyyjiä ei tällä hetkellä ole muita koko Mikkelissä sen paremmin kuin Rinta-Joupin autoliikkeen ketjussakaan.
– Naiset eivät ehkä vain uskalla hakeutua automyyjiksi. Uskoisin tälle olevan jopa tilausta, Behm uskoo.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0