Sport Forum uudistaa ilmettä ja tarjontaa

18.5.2018 Ajankohtaista
Juha ja Pirjo Pekonen sekä Ria-Liisa Jokinen ovat innoissaan Sport Forumilla puhaltavista uusista tuulista.

– Jo 24 vuotta ollaan oltu yrittäjiä, mutta nyt omana tarjontana meillä on alkaneet myös ryhmäliikuntatunnit, kertoo toimitusjohtaja Juha Pekonen.
– Kaikki lähti siitä, että pari yrittäjähenkistä naista tuli kysymään, eikö meillä voisi vetää myös ryhmäliikuntaa. Vuoden vaihteessa Jumppariina lopetti täällä toimintansa ja päätimme jatkaa omin voimin. Niin suosittuja ja kysyttyjä tunnit olivat.

Suosio on ollut taattu.
– Kevät on nyt harjoiteltu ja hyvin on sujunut. Olemme saaneet tdella hyvät ohjaajat mukaan tänne.
Yksi ohjaajista, Jarkko Kosonen, joka on työskennellyt eri ketjuissa ehdotti, että hän voisi järjestää asiakkaille työpajan, kertoo Pekonen.
– Koottaisiin kaiken ikäisiä eri lajien harrastajia yhteen ja he saivat miettiä, mitä täällä pitäisi kehittää ja kertoa samalla toiveensa.

Työpajassa mukana oli myös Ria-Liisa Jokinen.
– Olen ”vanha” liikkuja ja ollut Spot Forumin asiakkaana vuosikausia. Kun Juha ja Pirjo pyysivät minua työpajaan, olin otettu.
– Mukaan pyydettiin 20 ihmistä. Työpaja oli todella hyvin organisoitu. Kiersimme kaikki tilat läpi ja kirjasimme huomioita ylös. Sen jälkeen keskustelimme ja ideoimme yhdessä, missä voisi mitäkin kehittää tai muuttaa.
Yrittäjille pidettiin samanlainen työpaja ja lopuksi katsottiin, miten havainnot kohtasivat asiakkaiden ja yrittäjien kesken.
Meni parisen viikkoa ja yhteenveto kilahti postiin.

Muutokset ovat jo täydessä vauhdissa.
– Tähän mennessä tuloaulaan ja kahvioon on asennettu uudet valaisimet, on tehty uusi sisustussunnitelma yleisiin tiloihin ja seiniä on jo maalattu, kertoo Pirjo Pekonen.
– Kesällä muutetaan naisten pukuhuoneen järjestystä, solariumtasanteen jumppatila uusitaan, maalataan seiniä saleissa. Myös kuntosalilaitteita uusitaan pikkuhiljaa ja kesän ryhmäliikuntatuntien lajivalikoimaa lisätään.

Moni arvostaa Sport Forumissa olevaa monipuolista liikuntatarjontaa ja etenkin sitä, ettei tarvitse sitoutua jäsenyyteen.
– Uusia ohjaajia tulee yrittäjinä Sport Forumille, mutta heitä nousee myös asiakkaista, kertoo Pirjo Pekonen.
Jokinen kertoo käyvänsä Sport Forumilla useita kertoja viikossa.
– Parasta täällä on se, ettei tarvitse sitoutua jäsenyyden kautta. Aina kun ei voi omia aikataulujaan rukata tuntien mukaan, varsinkin jos on pieniä tai aktiivisesti harrastavia lapsia.
Paikan etuna on myös sijainti ja se, että siellä voi käydä liikkumassa monipuolisesti.
– Täällä löytyy sekä ryhmäliikuntatunnit, että spinning, mitä mistään muualta Mikkelistä ei ilman jäsenyyttä voi harrastaa.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0