Peräkärri lähti Kuopioon

15.9.2017 Koti
AGCO Suomi Oy Mikkelin myymäläpäällikkö Ville Kosonen iloitsi voittajan puolesta. Uuden peräkärrin omistaja Aki Roppola ja Muurametalojen edustaja Tarja Haukka paiskasivat kättä palkinnon luovutuksen yhteydessä.

Muurametalot järjesti Mikkelin Asuntomessuilla arvonnan, jonka pääpalkintona oli henkilöauton kuomullinen peräkärri.

Peräkärrin voittajalla, kuopiolaisella Aki Roppolalla, kävikin melkoinen tuuri. Miehen täyttämä arvontalappu poimittiin noin 20 000 lipukkeen joukosta.

– Olin ihan monttu auki, kun palkinnosta ilmoitettiin. Eipä ole koskaan aikaisemmin sattunut näin kohdilleen. Tämä on ensimmäinen arpajaisvoittoni, Roppola iloitsi.

Roppola kävi lunastamassa peräkärrin noin viikko asuntomessujen jälkeen. Palkinto, AKU-perävaunu ja Jaxal-kuomu, luovutettiin AGCO Suomi Oy:n jälleenmyyntiliikkeestä Kaapelikadulta. Palkinnon lahjoitti Muurametalot ja sen luovutti mikkeliläinen edustaja Tarja Haukka.

– Palkinto kiinnosti kovasti messuvieraita, sillä joku oli täyttänyt useita arvontalappuja kerralla, Haukka oli huomioinut.

Roppolan mukaan peräkärri tuli juuri sopivasti tarpeeseen.

– Tarvitsen tätä muuttohommiin. Kävin katsomassa Asuntomessuilla eri talotyylejä ja tarkoituksena on aloittaa talon rakentaminen.

Palkinnon arvo on vajaat 2000 euroa.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0