Kaapelikadulla herkuteltiin rokkapadan äärellä

15.9.2017 Koti

Saman katon alla toimivat yrittäjät esittelivät toimintaansa yhteistuumin.

AS-Huolto ja Riitan Sapuska ovat toimineet yhteisissä liiketiloissa viime vuoden marraskuusta saakka. Autoiluun liittyvät palvelut ja lounasravintolan yhdistäminen ovat olleet asiakkaiden mielestä hyvä ja mielenkiintoinen ratkaisu. Entisen autoliikkeen tilat saivat hiljattain lisää täydennystä Esa Valjakan avatessa varastotiloja vuokraavan Häkkivarasto.fi -yrityksen. Hän on yksi kiinteistön omistajista.

– Järjestimme poikien kanssa yhteiset kemmakat ja asiakkaat ovat tykänneet. Meillä on käytössä uusi seitsemän letun pannu, joka onkin osoittautunut hyväksi, Riitan Sapuskan yrittäjä Riitta Vesterinen totesi iloisesti.

Vesterinen sanoo, että vaikka lounasravintola onkin vähän keskustan sivussa, asiakkaat ovat löytäneet ruokapaikan hyvin.

– Heistä autohuollon ja ruokapaikan yhdistäminen on ollut hieno idea. Täällä huolletaan sekä autoja että ihmisiä.

– Meillä käy Riitan kanssa yhteisiä asiakkaita yli sata päivässä. Täällä on hyvät parkkitilat, joten perille pääsee isommillakin autoilla, toteaa AS-Huollon yrittäjä Jarmo Muttilainen.

Muttilainen summaa, että talon tarjonta on monipuolistunut ja kaikki kiinteistön tilat ovat nyt täynnä. Toimintaa on tarkoitus kehittää jatkuvasti. Rengasmarketin ja Autoasi -palvelun lisäksi autopuolen tarjontaan otetaan vuoden loppuun mennessä mukaan yksi uusi edustus.

– Pyrimme siihen, että asiakkaat saavat kaikki autopalvelut saman katon alta. Kun auto on huollossa, niin Riitta huoltaa sillä aikaa ihmiset, Muttilainen toteaa.

Mutta ei kahta ilman kolmatta. Kolmantena osapuolena saman katon alla toimii nykyaikaisia ja siistejä vuokravarastoja tarjoava Häkkivarasto.fi.

– Tyhjille liiketiloille ei löytynyt sopivaa vuokralaista, joten ajattelin, että tehdään sitten tällainen juttu. Tilaa oli kaikkiaan 600 neliötä, johon rakennettiin 143 vuokrattavaa varastoa, Valjakka kertoo.

Pienimmät varastokopit ovat kooltaan 1,3 neliötä ja suurimmat säilytysvaihtoehdot liikkuvat reilun kymmenen neliön hujakoilla. Kaikki varastot sijaitsevat valvotussa tilassa, jonka ulko-ovet toimivat sähkölukoilla. Niiden lisäksi pihalla on merikontteja tavaroille, jotka eivät säikähdä pakkasta.

Myös Valjakka on tyytyväinen kolmen yrittäjän yhteistyöhön.

– Me pärjäämme hyvin keskenämme, hän toteaa samalla, kun Vesterinen patistaa häntä ja Muttilaista rokkapadan äärelle.

– No niin pojat. Nyt syötte hernerokkaa ja minä saan mättää, pitoemäntä hoputtaa.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0