Asiakkaita palvellaan yhteistyöllä

17.2.2017 Rakentaminen
Tero ja Katja Nissinen sekä Jouko Rahikainen toivovat, että asiakkaat ottaisivat heihin rohkeasti yhteyttä.

Talonrakentaja, kirvesmies, kalustesuunnittelija ja puuseppä muuttivat saman katon alle.

Tero Nissisen ja Jouko Rahikaisen pari vuotta sitten perustama Rakennusliike Ranira Oy tekee monipuolisesti erilaisia remonttipalveluja sekä saneeraus- ja uudisrakennuksia.  Nissisen vaimo Katja sen sijaan ryhtyi yrittäjäksi viime joulukuussa, kun päivän valon näki Kalustepuoti Ainotar. Nissinen vastaa yrityksen kalustesuunnittelusta ja varsinainen puuverstaassa tapahtuva tuotantopuoli kuuluu puuseppä Matti Hämäläiselle.

Käytännössä saman katolla alla toimii nyt kolme yritystä. Yhteistyökumppanit viettivät viikko sitten avajaisia. Pankalamminkadulla sijaitseviin toimitiloihin kävi tutustumassa lähes 300 henkeä.

– Aikamoinen hulina oli. Pihalla oli näytillä alpakoita ja hernekeittoakin meni siinä sivussa 250 annosta. Meillä oli aika hieno päivä Nissiset ja Rahikainen kertovat.

Yrityskumppanit sanovat, että ideana yhteen lyöttäytymisessä on asiakkaiden monipuolinen palveleminen.

– Ajatuksena on se, että asiakkaat saavat kaikki remontoimiseen, rakentamiseen ja kunnostukseen liittyvät palvelut samasta paikasta. Tarvittaessa voimme hoitaa kaikki lupa- ja paperiasiat jopa tontin hankinnasta lähtien, Raniran miehet kertovat.

Yrittäjät pyrkivät tällä tavoin helpottamaan ja jouduttamaan asiakkaiden kodeissa tapahtuvia remontteja ja talonrakennusprojekteja. Heillä on myös suorat kontaktit sähkö- ja LVI-urakoitsijoihin.

– Saamamme palautteen mukaan tälle on tarvetta.

Kesämökki muuttui Tero Nissisen ja Jouko Rahikaisen käsissä omakotitaloksi. Kuvat: Ranira Oy
Kesämökki muuttui Tero Nissisen ja Jouko Rahikaisen käsissä omakotitaloksi. Kuvat: Ranira Oy

Raniran miehet ovat saaneet juuri valmiiksi projektin, jossa kesämökki muutettiin omakotitaloksi. Tällä hetkellä työkohteena on vesivahingosta kärsineen omakotitalon remontointi.

– Minä teen kyseiseen kosteusvahinkotaloon tilasuunnittelun. Kalusteet valmistetaan puuverstaan puolella. Toinen työn alla oleva kohde on kylpyhuoneen värityksen ja laatoituksen suunnittelu, Nissinen kertoo.

Kolmikko toteaa, että yhteistyöhön on lähdetty hyvillä mielin

– Ihmiset ovat ottaneet tällaisen kimppayrityksen hyvin vastaan. Toivomme, että remontointia ja rakentamista suunnittelevat uskaltaisivat tulla rohkeasti kysymään tarjouksia, Katja Nissinen toteaa.

– Suunnittelukäynti ja tarjouksen tekeminen eivät maksa mitään, eivätkä velvoita mihinkään. Ne ovat nimenomaan asiakkaan palvelua, Rahikainen päättä hymyillen.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0