Audi-osaajat pärjäsivät hopean arvoisesti

20.1.2017 Auto & Kone

Kolmihenkisin joukkuein käyty huoltokisa oli tiukka.

Savilahden Auton huoltokorjaamon tiimi otti osaa Audi Twin Cup -huoltokilpailuun, joka on järjestetty jo vuodesta 2005 alkaen. Syksyllä tehdyt esikarsintatehtävät sujuivat niin hyvin, että kutsu kävi toiseen vaiheeseen eli kansalliseen loppukilpailuun.

Esikarsinnan kolme parasta joukkuetta ottivat mittaa toisistaan kansallisissa huolto- ja tekniikkasarjoissa. Korjaamopäällikkö Mika Toivosen, huoltoneuvoja Antti Kakkosen ja hallityönjohtaja Esa Häyrisen muodostaman joukkueen tehtävänä oli ratkoa neljä eri työtehtävää 45 minuutin aikana huoltosarjan puolella.

Ensiksi piti suoriutua puhelimen kytkemisestä auton tieto- ja viihdejärjestelmään ja toiseksi asiakkaan tekemään reklamaatioon auton huollosta. Kolmantena tehtävänä oli ison maasturin ohjauskulmien mittaus ja säätö sekä neljäntenä sähköhybridiauton lataamiseen liittyvä ongelmatilanne.

Kilpailun voittajaksi huoltosarjassa suoriutui tänä vuonna Audi Center Helsinki 279 pisteellä. Savilahden Auto oli toinen 226 pisteen turvin. Kolmanneksi jäänyt Audi Center Espoo hävisi hopeasijan vain yhdellä pisteellä mikkeliläisille Audi-osaajille.

Kilpailun kolmanteen vaiheeseen eli kansainväliseen osioon matkaava Audi Center Helsingin joukkue pääsee tavoittelemaan maailmanmestaruutta myöhemmin tänä vuonna. Tällä kertaa hopealle yltäneet mikkeliläiset ovat menestyneet kilpailussa hyvin jo vuosia sitten. Savilahden Auton joukkue on ollut edustamassa Suomea Audi Twin Cupin tiimoilta maailmalla jo vuosina 2007 ja 2009.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0