Audi palasi Mikkeliin

15.10.2014 Auto & Kone
Kovan työn tulos. – Audi-huollon eteen tehtiin töitä puolen vuoden ajan, kertoivat korjaamopäällikkö Mika Toivonen ja autotalon johtaja Teemu Pulliainen iloisesti.

Vuosien tauko saksalaisen premium-merkin huolto- ja varaosapalvelutarjonnassa on ohi. Savilahden Auto satsasi uusiin korjaamotiloihinsa Audin vaatimusten mukaiset jälkimarkkinointipalvelut.

Autotalon johtaja Teemu Pulliainen ja korjaamopäällikkö Mika Toivonen ovat syystäkin tyytyväisiä. Mittava auditointirumba on ohi ja vihdoin valtuutetun huollon kyltti saatiin nostettua seinälle. Pulliaisen mukaan nyt Kaapelikadun päästä saa palvelua, jolle on aidosti kysyntää.

– Audin kanta on tällä alueella toisella tuhannella ja autojen omistajat ovat ajelleet huollon perästä suurempiin naapurikaupunkeihin. Siksi uskon tämän olevan erittäin tervetullut lisäys tarjontaan, Pulliainen kertoo.

Kevättalvella käyttöön otettujen korjaamotilojen suunnittelussa otettiin huomioon uuden huoltoedustuksen vaatimukset. Audin lisäksi valtuutettu huolto- ja varaosapalvelu jatkuu Seatin ja myyntiedustuksessa olevan Volkswagenin muodossa. Näin ollen VAG-konsernin neljästä merkistä kolmen osalta jälkimarkkinointipalvelut saa samasta toimipaikasta. Samalla Savilahden Auton ja Mikkelin kuuden vuoden mittainen tauko Audi-huoltoedustuksen osalta on ohi.

Kulunut vuosi on ollut Savilahden Autolle tapahtumarikas. Samalle tontille keskitetyt myynti- ja huoltotoiminnot ottivat hetken aikaa toimiakseen aukottomasti, mutta nyt on Pulliaisen mukaan päästy hyvään vauhtiin. Autotalon eri osa-alueiden yhteistoiminta on helpompaa ja samalla saadaan synergiaetuja. – Investoinnit ovat olleet isoja, mutta luotto tekemiseen ja täyden palvelun toimintaan on korkea. Tämä on meille jälleen yksi askel eteenpäin, Pulliainen jatkaa.

Audin myyntiedustuksesta puhuttaessa Pulliainen ei suostu kommentoimaan enempää, mutta asia luonnollisesti kiinnostaa.

– Myyntipalvelut toimivat emoyhtiömme Jyväskylän Autotarvikkeen kautta. Halukkaat ovat saaneet ja saavat jatkossakin Audinsa toimitusmyyntinä, Pullainen vinkkaa.
Huoltopäällikkö Mika Toivosen mukaan Audilla on erilaisia vaatimuksia esimerkiksi Volkswageniin nähden.

– Yksi näistä oli autonpesukone, sillä jokainen huoltoon tuleva Audi luovutetaan pestynä. Sama palvelu mahdollistetaan tietenkin kaikille asiakkaille, oli kysymyksessä mikä tahansa huoltoon tuleva auto, Toivonen kertoo.

Uusi huoltoedustus tietää lisää koulutuksia henkilökunnalle. Myös korjaamolaitteistoon investoidaan tarpeen mukaan. Tulevaisuudessa tämä tarve ei ainakaan tule vähenemään, siitä pitää huimaa vauhtia kehittyvä autotekniikka huolen.

– Audilta on tulossa pian myyntiin paljon mielenkiintoisia hybridiversioita, Pulliainen taustoittaa lopuksi.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0