Kisabaari on nyt WTF bar & kitchen
Symppisbaarit

|

Tässähän tätä, juhlapaikka Sinullekin – tule ja nauti.

Kisabaari Raatihuoneenkadulla, siinä Urskia vastapäätä on kaikkien mikkeliläisten tuntema baari. Tämä huvikeidas tunnetaan nyt nimellä WTF Bar & Kitchen. WTF tulee sanoista ”With The Feast” – suomennuttuna vaikkapa ”Juhlassa mukana”.

Ravintoloitsija Olli Ström kertoo itsellään olleen pitkä alan kokemus mikkeliläisissäkin ravintoloissa. Oma yritys oli ratkaisu siihen, että Ollin ei tarvitse enää hoitaa yövuoroja. Olli on muuten monesta tunnettu – mukana mm. TV:n Suomen Paras Burgeri -kisassa.
– Meiltä saa ulkomaisia ja kotimaisia erikoisoluita. Mutta se ei ole se WTF:n juttu, avaa Olli.
– Satsaamme tunnelmaan – eikä haittaa, vaikka joku kokisi sen Kisabaari -tunnelmana, myhäilee WTF-yrittäjä.

WTF on ”piikkipaikalla”, mutta toisaalta tilat rajoittavat toiminnan laajentamista. Yrittäjä toteaakin, että tässä ollaan – pyrimme tekemään jokaiselle asiakkaallamme hänen käynnistään SEN kokemuksen.
Lopuksi WTF-yrittäjä Olli Ström toteaa, että valtiovallan ”ohjaus” anniskeluyrityksiin on merkittävästi pienentynyt.
– Nythän ravintolayrittäjäkin alkaa olla samalla viivalla muiden yrittäjien kanssa, virnistää Olli.

Kebab Pizzeria Pauliina

Tarjoaa kebabia ja Pizzaa Savilahdenkadun ja Raviradantien risteyksessä lähellä ammattioppilaitoksia ja opiskelija-asuntoja. Tarjoilu paikalla ja kotiinkin pizza-online -palvelussa.
Avoinna: ma–pe 10.30–21.00; la–su 12.00–21.00.

BarPihlaja

Mikkeliläinen lähiöbaari Vesitorninkadulla Lehmuskylän ja Kirjalan rajamailla -Karaoke, Pe & La klo 21., Meriken tietovisa Su klo 18.00.
Avoinna su–to 14.00–22.00; pe 14.00–02.00;
la 11.00–02.00.

Kahvila Vaahtera

Pankkotiellä, Lehmuskylässä – terassi, A-oikeudet, Biljardi, Elävää musiikkia, Urho TV, Viasat, WiFi, Karaokea ja DJ, A’la Carte -listat, Take Away. Kysy myös yksityistilaisuudet.
Avoinna ma–ti: 07.00–18.00; ke–to: 07.00–20.00;
pe 07.00–24.00; la 10.00–24.00; su suljettu.

Länstuul

Grilliruoat – pizzat, hampurilaiset, tikut, dipit, salaattiannokset, porsaanleikkeet, ym. Haahkantiellä Silvastissa. A-oikeudet, Oluet, siiderit, lonkerot ym. myös mukaan – tarjolla myös elintarvikkeita. Lisäksi Petanquekenttä (ulkona), Biljardi ja karaokea pe ja la alkaen klo 21.00 (sisällä). Avoinna ti–to 11.00–22.00; pe–la 11.00–02.00,
su 12.00–22.00, ma suljettu.

JT Hartikainen

Mielonen palasi vanhempiensa viitoittamalle tielle

|
Toimettomuus ei sopinut alaan vihkiytyneelle miehelle.   Hannu Mielonen perusti uuden hautausalan yrityksen Suur-Savon Hautauspalvelu Oy:n, joka avasi ovensa syyskuun loppupuolella tutussa korttelissa, Porrassalmenkadulla. ...

Jyhnäharjulla kisattiin ensimmäinen Enduro Sprint

|
Maailmancupin johdossa oleva Kytönen keskeytti.   Viime lauantaina, Jyhnäharjun moottoriurheiluradalla Hirvensalmella järjestetyssä kansallisessa endurokilpailussa kisattiin kahdeksassa eri luokassa. Osallistujia paikalle saapui lähemmäs 160 ympäri ...

Maskit yleistyvät hitaasti mutta varmasti

|
Ohjeistussotku näkyy tietämyksessä.   Kasvomaskien käyttö on jakanut ihmisten mielipiteitä. Osalle maskien käyttöohjeet ovat olleet juuri niin epäselviä kuin viranomaisten ohjeistuksetkin, mutta pikkuhiljaa maalaisjärki ...

Sorsaa, tai sitten ankkaa

|
Se on alkanut! Sorsastus alkaa joka vuosi 20.08. ja päättyy vuoden loppuun. Sorsastukseen lasketaan osallistuvan reilu kolmannes maamme 300.000 aktiivimetsästäjästä. Suomen Riistakeskuksen mukaan sorsakannat ...

LähiTapiola tekee vastuullisuustyötä

|
Elämänturvayhtiö panostaa paikallisuuteen. LähiTapiola Savo-Karjalan johtavana teemana on vastuullisuus. Alueyhtiö lahjoittaa vuosittain pelastusrenkaita ja defibrillaattoreita toiminta-alueellaan. Tänä vuonna lahjoituksia on tehty esimerkiksi Haukivuorelle, Sulkavalle ...