Massey-Fergusonin jälkimarkkinointi- toiminnot Etukoneelle

|

Traktoreiden ja maansiirtokoneiden huolto- ja varaosatoiminnat keskittyvät Mikkelissä entisestään. Arinakadulla sijaitsevan Etukoneen huoltotarjonta täydentyy viidennellä merkillä, kun Massey-Ferguson liittyy New Hollandin, Case IH:n, Zetorin ja Deutz-Fahrin seuraksi.

Lähimmät Massey-Fergusonin myyntipisteet sijaitsevat Kuopiossa ja Kouvolassa. Kesäkuun alusta Etukoneen myyntiedustukset päättyivät New Holland ja Case IH -traktoreiden osalta. Etukone keskittyy jatkossa myynnin puolella enemmän vaihtotraktoreihin sekä uusiin Zetoreihin ja Deutz-Fahreihin.
Etukoneen perustajayrittäjä Pekka Piispa kertoo uuden huoltoedustuksen toimintojen alkavan elokuun alkupuolella.
– Massey-Fergusonin huolto- ja varaosapalvelut alkavat heti kun saamme varaosavaraston ja tietojärjestelmät kuntoon.

Mika Häkkinen on Vuoden yksinpuurtaja

|
Yksinyrittäjälle vuorokaudessa on riittävästi tunteja. Haukivuorelainen yrittäjä Mika Häkkinen valittiin alkukuusta Vuoden yksinpuurtajaksi. Häkkinen on sekä maatalous- että kaivinkoneyrittäjä. Vuoden yksinpuurtaja -palkinto jaettiin tänä ...

Hyvästi mustavalkoisuus

|
Lämpimät värit ja isot kuviot ovat nyt esillä sisustustekstiileissä. Trenditietoinen sisustaja valitsee nyt lämpimiä ja luonnonläheisiä värejä. Materiaaleissa esimerkiksi luonnonmateriaalit ja pehmeät pinnat, kuten ...

Mitä sinä haluaisit tehdä?

|
Kulttuuripaja Kajo tarjoaa tekemistä, kun sitä ei ole tai ei itse jaksa keksiä. Mikkelissä toimintansa huhtikuussa aloittaneen Kulttuuripaja Kajon toiminta on täydessä käynnissä. Paja ...