Massey-Fergusonin jälkimarkkinointi- toiminnot Etukoneelle

|

Traktoreiden ja maansiirtokoneiden huolto- ja varaosatoiminnat keskittyvät Mikkelissä entisestään. Arinakadulla sijaitsevan Etukoneen huoltotarjonta täydentyy viidennellä merkillä, kun Massey-Ferguson liittyy New Hollandin, Case IH:n, Zetorin ja Deutz-Fahrin seuraksi.

Lähimmät Massey-Fergusonin myyntipisteet sijaitsevat Kuopiossa ja Kouvolassa. Kesäkuun alusta Etukoneen myyntiedustukset päättyivät New Holland ja Case IH -traktoreiden osalta. Etukone keskittyy jatkossa myynnin puolella enemmän vaihtotraktoreihin sekä uusiin Zetoreihin ja Deutz-Fahreihin.
Etukoneen perustajayrittäjä Pekka Piispa kertoo uuden huoltoedustuksen toimintojen alkavan elokuun alkupuolella.
– Massey-Fergusonin huolto- ja varaosapalvelut alkavat heti kun saamme varaosavaraston ja tietojärjestelmät kuntoon.

Hypoxi antaa kyytiä aineenvaihdunnalle

|
Iina Smolander ryhtyi Hypoxi-yrittäjäksi pitkän harkinnan jälkeen.   Emolaan mennessä, ihan Rouhialankadun alkupäässä sijaitsevan pienkerrostalon alakerrassa loistaa valo. Kun ovesta astuu sisään, vastassa on ...

Savo Trucks varustaa huoltoautoja

|
Jokainen auto varustellaan asiakkaan toiveiden mukaan.   Autovarusteluun erikoistunut Savo Trucks siirsi toimintansa Liito-oravantiellä vuoden 2019 lopulla. Yrityksen nokkamiehenä toimii Jere Kantonen. – Olen ...

Jenkkiavolava kiehtoo monikäyttöisyydellään

|
Mikkelin miehet tuovat ”mörkökokoluokan” lava-autoja maahan itse. Isokokoinenkin mies tuntee itsensä pieneksi, kun vieressä on RAM tai Ford F-150 avolava-auto. Tunteen todistavat todeksi liki ...

Afrikasta Ristiinaan — JiiTeen Kuukautinen

|
Viime päivien tapahtumamaailmaa voi hahmottaa monella tasolla. Valitsen tähän eri tasoja yhdistelevän näkökulman: tapahtumat a) maapallolla, b) USA:ssa, c) Suomessa, d) Mikkelissä ja e) ...