Massey-Fergusonin jälkimarkkinointi- toiminnot Etukoneelle

|

Traktoreiden ja maansiirtokoneiden huolto- ja varaosatoiminnat keskittyvät Mikkelissä entisestään. Arinakadulla sijaitsevan Etukoneen huoltotarjonta täydentyy viidennellä merkillä, kun Massey-Ferguson liittyy New Hollandin, Case IH:n, Zetorin ja Deutz-Fahrin seuraksi.

Lähimmät Massey-Fergusonin myyntipisteet sijaitsevat Kuopiossa ja Kouvolassa. Kesäkuun alusta Etukoneen myyntiedustukset päättyivät New Holland ja Case IH -traktoreiden osalta. Etukone keskittyy jatkossa myynnin puolella enemmän vaihtotraktoreihin sekä uusiin Zetoreihin ja Deutz-Fahreihin.
Etukoneen perustajayrittäjä Pekka Piispa kertoo uuden huoltoedustuksen toimintojen alkavan elokuun alkupuolella.
– Massey-Fergusonin huolto- ja varaosapalvelut alkavat heti kun saamme varaosavaraston ja tietojärjestelmät kuntoon.

Savusaunan ei tarvitse tupruttaa liikaa

|
Modernisoidun savusaunan lämmittämiseen kannattaa varata silti koko päivä. Rantasauna kuuluu olennaisena osana suomalaiseen kesään. Mari Kekkosella on kesäpaikkansa rannassa savusauna nykyaikaisella vivahteella. Perinteisessä savusaunassa ...

Hypoxi antaa kyytiä aineenvaihdunnalle

|
Iina Smolander ryhtyi Hypoxi-yrittäjäksi pitkän harkinnan jälkeen.   Emolaan mennessä, ihan Rouhialankadun alkupäässä sijaitsevan pienkerrostalon alakerrassa loistaa valo. Kun ovesta astuu sisään, vastassa on ...

Savo Trucks varustaa huoltoautoja

|
Jokainen auto varustellaan asiakkaan toiveiden mukaan.   Autovarusteluun erikoistunut Savo Trucks siirsi toimintansa Liito-oravantiellä vuoden 2019 lopulla. Yrityksen nokkamiehenä toimii Jere Kantonen. – Olen ...