JS-Motorsilla vietettiin uudistuneen Husqvarna-myymälän avajaisia

|

– Uusitusta myymälästä löytyy monipuolinen valikoima Huqvarnan tuotteita, iloitsee yrittäjä Jarmo Siira.

Yritys satsaa voimakkaasti metsä- ja puutarhatuotteisiin.

Yrittäjä Jarmo Siiran luotsaamassa JS-Motorsissa ovi kävi tiuhaan ystävänpäivänä. Uusittu myymälä kiinnosti sekä ammattilaisia että harrastajia.
– Merkkinä Husqvarna on ollut edustettuna meillä jo kolmisen vuotta. Tuotteita on ollut myynnissä myös muissa mikkeliläisissä yrityksissä, mutta tämän vuoden alusta me olemme Mikkelin talousalueella ainoa Husqvarna -myyjä, kertoo Siira.

Myymälästä löytyy laaja valikoima Husqvarnan metsä- ja puutarhatöissä tarvittavia koneita ja laitteita.
– Moottorisahat, raivaussahat, trimmerit, ruohonleikkurit, robottiruohonleikkurit, ja JS-Motorsilla toimii myös Husqvarnan huolto.
Merkkivarusteita ja tarvikkeita löytyy metsurille ja puutarhurille aina suojavaatetuksesta henkseleihgin turvasaappaisiin ja laitteiden varaosiin.
– Mitä myymme, siihen löytyy myös vaihto-osia, kuten moottorisahaan laipat ja ketjut, itse huoltotöitä unohtamatta. Myös robottileikkureiden asennuspalvelu sekä pihakartoitukset saa meiltä.

Ensimmäinen Husqvarnan tehdas, joka toimi asepajana, perustettiin vuonna 1689. Asetehtaan osa siirrettiin 1689 Jönköpingistä naapuriin Husqvarnaan, ja siitä tuli osakeyhtiö.
Husqvarna on ruotsalainen monialayritys, joka valmistaa metsä- ja puutarhakoneita. Lisäksi Electrolux käyttää Husqvarnaa tuotemerkkinään kodinkoneissa, ja Italiassa erillinen yhtiö vamistaa Husqvarna-moottoripyöriä.

”Auttaminen innostaa jatkamaan”

|
Haava- ja ihotautipotilaat saavat nyt avun nopeasti. Haavanhoitoon sekä ihosairauksiin erikoistunut Mikkelin Haavapalvelu Ag aloitti toimintansa viime vuoden syyskuussa. Yrittäjänä toimivalla Minna Kuntulla on ...

Erikoisliikkeen pitää pysyä erikoisena

|
Autojen korinhoidossa olisi yleisesti parantamisen varaa. Yrittäjänkadulla sijaitsevan Ruoste-estokeskuksen liiketiloissa palaa valot pitkälle iltaan saakka. Neljän uuden automaalilinjan asentaminen vie oman aikansa. Vuosien varrelta ...

Compitec otti koko tuotannon omiin käsiin

|
Yritys investoi viimeisintä huipputekniikkaa oleviin laitteisiin. Haukivuorella toimivat tilaus- ja alihankintakonepaja Compitec Oy on tehnyt laiteinvestointeja, joiden avulla yritys on parantanut kilpailukykyä sekä nopeuttanut ...