JS-Motorsilla vietettiin uudistuneen Husqvarna-myymälän avajaisia

|

– Uusitusta myymälästä löytyy monipuolinen valikoima Huqvarnan tuotteita, iloitsee yrittäjä Jarmo Siira.
– Uusitusta myymälästä löytyy monipuolinen valikoima Huqvarnan tuotteita, iloitsee yrittäjä Jarmo Siira.

Yritys satsaa voimakkaasti metsä- ja puutarhatuotteisiin.

Yrittäjä Jarmo Siiran luotsaamassa JS-Motorsissa ovi kävi tiuhaan ystävänpäivänä. Uusittu myymälä kiinnosti sekä ammattilaisia että harrastajia.
– Merkkinä Husqvarna on ollut edustettuna meillä jo kolmisen vuotta. Tuotteita on ollut myynnissä myös muissa mikkeliläisissä yrityksissä, mutta tämän vuoden alusta me olemme Mikkelin talousalueella ainoa Husqvarna -myyjä, kertoo Siira.

Myymälästä löytyy laaja valikoima Husqvarnan metsä- ja puutarhatöissä tarvittavia koneita ja laitteita.
– Moottorisahat, raivaussahat, trimmerit, ruohonleikkurit, robottiruohonleikkurit, ja JS-Motorsilla toimii myös Husqvarnan huolto.
Merkkivarusteita ja tarvikkeita löytyy metsurille ja puutarhurille aina suojavaatetuksesta henkseleihgin turvasaappaisiin ja laitteiden varaosiin.
– Mitä myymme, siihen löytyy myös vaihto-osia, kuten moottorisahaan laipat ja ketjut, itse huoltotöitä unohtamatta. Myös robottileikkureiden asennuspalvelu sekä pihakartoitukset saa meiltä.

Ensimmäinen Husqvarnan tehdas, joka toimi asepajana, perustettiin vuonna 1689. Asetehtaan osa siirrettiin 1689 Jönköpingistä naapuriin Husqvarnaan, ja siitä tuli osakeyhtiö.
Husqvarna on ruotsalainen monialayritys, joka valmistaa metsä- ja puutarhakoneita. Lisäksi Electrolux käyttää Husqvarnaa tuotemerkkinään kodinkoneissa, ja Italiassa erillinen yhtiö vamistaa Husqvarna-moottoripyöriä.

Juvan kunnanjohtaja Mervi Simoska (oik.) suoritti virallisen avajaisnauhan leikkaamisen yrittäjä Yrjö Pylvänäisen avustuksella.  Kuva: Jouko Makkonen

Kolmas liike avattiin Vehmaalle

|
Kärkipyörä haluaa panostaa vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa. Kärkipyörä laajensi toimintaansa Juvalle maalis-huhtikuun vaihteessa. Uusi liike on yrityksen kolmas toimipaikka. Kaksi muuta sijaitsevat Mäntyharjulla ja Lappeenrannassa. ...
Heikki Kimari hoitaa itse sähkötöitä.  – Vaikka alalta on kokemusta, niin silti itseään on koulutettava. On pysyttävä ajan hermolla.

Tähtäimessä suuremmat urakat

|
Työ vaatii vastapainonsa ja Heikki Kimari löytää sen tanssin ääreltä. Etelä-Savon ja Keski-Suomen alueella toimiva HK Rakennussähkö Oy muuttui viime vuoden puolella osakeyhtiöksi. Heikki ...
Arto Immosella on hierontatilat Savisillassa, lisäksi hän tekee myös kotikäyntejä.

Urheiluhieronta sopii kaikille

|
Urheiluhieroja Arto Immonen tarjoaa hoitoja paitsi urheilijoille ja liikuntaa harrastaville, myös muillekin. Hieronnan lisäksi Immosen käytössä on Cryonic huippukylmähoitolaite. Rantasalmelta maatalosta kotoisin oleva Immonen ...
Mikkelin kaupunki palkitsi Olli Heinikaisen luotsaaman Ola Oy:n vuoden 2017 yrityspalkinnolla. Palkinto luovutettiin yritysgaalassa Pieksämäellä Veturitalleilla. Myös MP on palkinnut hänet vuoden 2017 taustavaikuttajana.

Yhteispeli on avainasemassa

|
Palkinto yllätti Ola Oy:n yrittäjän Olli Heinikaisen. Mikkelin kaupungin yrityspalkinto on perinteinen kaupunginhallituksen osoittama tunnustus Mikkelissä toimivalle yritykselle. Heinikainen arvelee osasyynä tunnustukselle olevan yrityksen ...