Pikku Kakkosen konsertti kesäkuussa Mikkelissä

11.6.2024 Ajankohtaista
Lapset
Pikku Kakkosen Susanna tervehti yleisöä vuoden 2023 konsertissa Humppilassa. Kuva: Elli Murtonen, Yle

Supersuosittu Leikitään Pikku Kakkosta -kesäkiertue kuljettaa jälleen lastenkulttuuria ja iloista festaritunnelmaa eri puolille Suomea, Yle tiedottaa.

Nalle, Leikki-Heikki ja kumppanit kutsuvat kaikki lapset ja perheet laulamaan ja leikkimään yhdessä. Leikitään Pikku Kakkosta -konsertti järjestetään tänä kesänä myös Mikkelissä. Se on sunnuntaina 30. kesäkuuta Tykkipuistossa. Tapahtuma-aika on kello 15–18, konsertti alkaa kello 16.
Kesätapahtumat järjestetään yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa. Konsertti kiertää kuudella paikkakunnalla.
– Meille on tärkeää tuoda lastenkulttuuria sinne, missä sitä tuotetaan vähemmän. Tästä syystä kierrämme isoimpien kaupunkien ulkopuolella. Monelle lapselle Leikitään Pikku Kakkosta -tapahtumat tarjoavat ensikosketuksen live-esityksiin ja festaritunnelmaan. Jos sytytämme lapsissa pienenkin kipinän ilmaista itseään, olemme onnistuneet, sanoo kiertueen tuottaja Jyrki Laaksonen tiedotteessa.
Kesäkiertueella lauluun ja leikkiin kutsutaan aivan jokainen lapsi ja perhe. Hyvän mielen tapahtumiin on vapaa pääsy, ja niissä kiinnitetään erityistä huomiota turvalliseen ilmapiiriin ja siihen, että jokainen voi kokea olonsa tervetulleeksi.
– Haluamme tuoda perheille ainutlaatuisia, iloisia hetkiä ja erityisesti kokemuksen yhteisöllisyydestä. Jokainen osallistuja on arvokas ja tervetullut mukaan juuri omana itsenään, muistuttaa Laaksonen.

Leikitään Pikku Kakkosta -kiertuetta tehdään nyt kolmatta kesää. Alusta asti tapahtumia on toteutettu yhdessä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa. Konsertin lisäksi paikallisyhdistykset ja kumppanit järjestävät tapahtumissa tekemistä osallistujille.
Leikitään Pikku Kakkosta -konsertit taltioidaan ja ne nähdään Pikku Kakkosessa ja Yle Areenassa elokuusta 2024 alkaen.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0