Maranellon korskeat orit kävivät kylässä

26.8.2020 Koti
Ferrarit houkuttelivat hyvin uteliaita paikalle.

Ferrari Poker Run Saimaa toi ihailtaviksi kymmenittäin maailman arvostetuimman brändin autoyksilöitä.

Elokuun toiseksi viimeisenä lauantaina riitti autofriikeille silmänruokaa. Toinen toistaan upeammat Ferrarit kiersivät niin Mikkelin Kenkäverossa, Puumalan Sahanlahdessa kuin Anttolanhovissa tehtävärastien ja korttikääntöjen perässä. Päivän aikana autot vierailivat lenkkinsä varrella myös Lappeenrannassa ja Savitaipaleella kiertäessään Saimaan.
Ideana oli kaikkiaan viiden eri rastin aikana kerätä pelikortti kultakin rastilta. Lopuksi katsottiin kenellä on paras pokerikäsi. Yleisöä tapahtuma kiinnosti ainakin Kenkäverossa kovasti, sillä juuri vesisaderintaman alla piipahtaneet autokunnat saivat paljon katseita uteliailta silmäpareilta.

Saimaata kiertämään oli lähtenyt myös harjavaltalainen Petri Hohtari Ferrari 599 GTB:llä.

Harjavallasta Mikkelin seudulle oli kurvannut myös 599 GTB-mallillaan Petri Hohtari. Mies on ottanut aikaisemminkin osaa Ferrari-aiheisiin tapahtumiin.
– Ehkä se on tietynlainen yhteisöllisyys, mikä tässä osaltaan viehättää. Toki nämä autot ovat mukavia monella tapaa.
Hohtarilla on alla ensimmäinen Ferrari. Aiemmin ajopeleinä on ollut muitakin urheiluautoja. Ensimmäistä Ferrariaan kuljetti myös Keravalla asuva Heikki Helminen. Rantasalmella puoliksi asuva mies oli tuonut pari vuotta sitten Saksasta jo museoikään ehtineen 308 GTSI QV –mallin.

Tapahtuman autokirjo oli pääosin hyvin uudenmallisiin maranellolaisiin painottuva. Tähän löytyy luonnollinen selitys, sillä tapahtuman järjestelystä vastannut, Lempäälässä sijaitseva Luxury Car Collection tunnetaan Ferrarin, Maseratin, Lamborghinin, Bentleyn ja McLarenin maahantuojana ja myyjänä. Yritys avasi hiljattain Ferrari-myymälän myös Tallinnaan, joten kysyntää superautoilla tuntuu riittävän suhdanteesta riippumatta.

Heikki Helmisen Ferrari 308 GTSI QV vuosimallia 1985 edusti kuvankauniita vanhempia yksilöitä.
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0