Korona muuttaa elämäämme — JiiTeen Kuukautinen

20.5.2020 Koti

NÄKY: Kun koronavirusepandemia hellittää alkuvuodesta 2028, joudumme rankalle talouskuurille. Ohessa tällöin eteen hahmottamiani päätöksiä.

Alimman veroprosentin nostoa 30 %:iin seuraa toimeentulotuen alentaminen 100 euroon/kk. Syntyvät väliinputoajat ohjataan seurakuntien tuen piiriin. Urheilijat ohjataan ulkomaisten tukien piiriin, invalideille pahoitellaan tilannetta. Muille lämmintä kättä. Veloituksetta…
Yritysten ALV nostetaan 50 prosenttiin, ellei myynti tapahdu ns. pimeänä. Tällöin riittää 2 %:n vero.Yritysten ennakkoverojen tilitysvelvoite siirretään kuluvasta kuukaudesta 64 kuukauden päähän – väliaikana kertyneet verot voi perustelluista syistä käyttää itse, esimerkiksi matkakuluihin, osinkoihin ja kohtuulliseen hurvitteluun.
Työnantaja voi halutessaan irtisanoa tai lomauttaa henkilökuntansa 2 tunnin varoajalla. Tehottomimmat, sairastelevat tai raskaana olevat ovat tällöin luonnollisestikin etusijalla. Työaikaa voidaan jatkaa 72 tuntiin viikossa ilmoittamalla siitä edellisenä päivänä. Palkkaa maksetaan kuitenkin vain 40 tunnilta viikossa – tämä, jotta suojellaan työntekijöitä liian suurilta veroilta.
Työeläkemaksut kaksinkertaistetaan työntekijöiltä. Alimmaksi eläkeiäksi määrätään 73 vuotta, ellei hakija tunne jotain ns. tärkeää ihmistä. Talvirenkaiden käyttöpakko määrätään joka toiseksi viikoksi, jotta ihmiset saisivat liikuntaa edes säännöllisessä renkaitten vaihtamisessa.
Kunnan päättävät elimet lakkautetaan ja poliittinen päätösvalta ohjataan kuntakohtaiseen triumfiin, johon kuuluvat kunnan pääluottamusmies, alueen yrittäjien edustaja ja joku satunnainen kulkija. Triumfin päätökset astuvat voimaan heti, eikä niistä voi valittaa.
Tässä kohtaa heräsin. Hiestä märkänä…

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0