JS-Motorsilla vietettiin uudistuneen Husqvarna-myymälän avajaisia

– Uusitusta myymälästä löytyy monipuolinen valikoima Huqvarnan tuotteita, iloitsee yrittäjä Jarmo Siira.

Yritys satsaa voimakkaasti metsä- ja puutarhatuotteisiin.

Yrittäjä Jarmo Siiran luotsaamassa JS-Motorsissa ovi kävi tiuhaan ystävänpäivänä. Uusittu myymälä kiinnosti sekä ammattilaisia että harrastajia.
– Merkkinä Husqvarna on ollut edustettuna meillä jo kolmisen vuotta. Tuotteita on ollut myynnissä myös muissa mikkeliläisissä yrityksissä, mutta tämän vuoden alusta me olemme Mikkelin talousalueella ainoa Husqvarna -myyjä, kertoo Siira.

Myymälästä löytyy laaja valikoima Husqvarnan metsä- ja puutarhatöissä tarvittavia koneita ja laitteita.
– Moottorisahat, raivaussahat, trimmerit, ruohonleikkurit, robottiruohonleikkurit, ja JS-Motorsilla toimii myös Husqvarnan huolto.
Merkkivarusteita ja tarvikkeita löytyy metsurille ja puutarhurille aina suojavaatetuksesta henkseleihgin turvasaappaisiin ja laitteiden varaosiin.
– Mitä myymme, siihen löytyy myös vaihto-osia, kuten moottorisahaan laipat ja ketjut, itse huoltotöitä unohtamatta. Myös robottileikkureiden asennuspalvelu sekä pihakartoitukset saa meiltä.

Ensimmäinen Husqvarnan tehdas, joka toimi asepajana, perustettiin vuonna 1689. Asetehtaan osa siirrettiin 1689 Jönköpingistä naapuriin Husqvarnaan, ja siitä tuli osakeyhtiö.
Husqvarna on ruotsalainen monialayritys, joka valmistaa metsä- ja puutarhakoneita. Lisäksi Electrolux käyttää Husqvarnaa tuotemerkkinään kodinkoneissa, ja Italiassa erillinen yhtiö vamistaa Husqvarna-moottoripyöriä.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0