Alusvaatteista ei enää vaieta

13.10.2017 Vapaa-aika
Hanne Tiainen ja Mervi Manninen kertovat etteivät esimerkiksi proteesituotteissa on runsaasti valikoimaa.

Alusvaatteet kohentavat myös mieltä.

Vaatteet ja asusteet kuuluvat tärkeänä osana niin sisäistä kuin ulkoista kauneutta sekä hyvinvointia. Vaateliike Elenan uudet yrittäjät Hanne Tiainen ja Mervi Manninen muistuttavat alusvaatteiden tärkeydestä.
– Kunnolliset rintaliivit voivat ehkäistä hartia- ja selkäkipuja. Myös povekkaiden nuorten kannattaisi huomioida asia myös ennaltaehkäisevässä mielessä, Tiainen kertoo.
Myös urheiluliivejä löytyy laidasta laitaan, eri kokoja, värejä ja malleja. Niiden valinnassa täytyy huomioida käyttötarkoitus. Esimerkiksi ratsastukseen ja venyttelyyn tarvitaan erilaista tukea.
– Mikäli liivi on vääränlainen tai sitä ei ole povikudos voi vaurioitua. Tuen täytyy olla riittävä lajiin suhteutettuna, Manninen toteaa.

Elenan valikoimaan kuuluvat myös proteesirintaliivit, joiden käyttö ei ole enää vaiettu asia.
– Ihmiset suhtautuvat yleensäkin alusvaatteisiin paljon avoimemmin kuin ennen. Kyllähän kaunis alusasu tuo hyvän mielen kantajalleen, yrittäjät toteavat.
Hyvän rintaliivin voi unohtaa päälleen, eikä sitä tarvitse olla korjailemassa päivän aikana. Naisten mukaan myös muotoilevat alusvaatteet ovat kovassa suosiossa. Niillä on myös terveydellinen puoli, koska oikein valitut tuotteet tukevat esimerkiksi selkää.
– Niin kuin minkä tahansa vaatteen kanssa täytyy muistaa huolellinen sovitus ja kunnollinen tuki, Tiainen summaa lopuksi.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0