Auton tankkaaminen onnistuu älypuhelimella

17.2.2017 Auto & Kone
Tuomas Jääskeläinen kannustaa kokeilemaan mobiilitankkausta. – Tankkaus vaatii vain kolme painallusta älypuhelimella, hän toteaa.

Osuuskauppa Suur-Savon 14 ABC-asemalla on mahdollista tankata myös älypuhelimella.

Mobiilitankkaamiseen tarvitsee vain älypuhelimen, jonka S-mobiili-sovellukseen on rekisteröity S-Etukortti Visan tiedot. Puhelimessa täytyy olla paikannus päällä, jotta sovellus tunnistaa auton sijainnin. Autoilijalle jää tehtäväksi ajaa auto tankkauspisteelle, valita sovelluksesta mittari ja tankata. Maksaminen hoituu automaattisesti maksukortin kautta.

Osuuskauppa Suur-Savon toimipaikoissa mobiilitankkaus otettiin käyttöön muutama viikko sitten.

– Uusi tankkausmahdollisuus on otettu autoilijoiden keskuudessa hyvin vastaan. Valtakunnallisesti sovelluksen käyttäjiä on jo yli 0,5 miljoonaa, toteaa marketkaupan johtaja Iiro Siponen.

– Meillä käy tässä päivittäin ehkä 10-20 mobiilitankkaajaa. Ihmiset ovat omaksuneet asian hyvin. He ovat hyvin omatoimisia, eikä vastaan ole tullut ongelmia, toteaa Tuukkalan ABC:n liikennemyymäläpäällikkö Tuomas Jääskeläinen.

– Varmaan tankkaajat ovat heitä, jotka käyttävät muutenkin aktiivisesti puhelinta. Palautteen mukaan sovelluksen käyttö on helppoa. He, jotka ovat sitä kerran kokeilleet, aikovat käyttää palvelua jatkossakin.

Jääskeläinen kannustaa kokeilemaan rohkeasti uutta maksutonta palvelua.

– Meiltä voi tulla kysymään tarvittaessa neuvoa ja tulemme mielellämme auttamaan, hän sanoo iloisesti.

Kun palvelun ottaa käyttöön, niin puhelimella pystyy seuraamaan myös polttoaineen kulutusta euroissa ja litroissa. Palvelu on saatavilla iPhone-, Android- ja Windows-älypuhelimille. S-mobiili-sovellus on kansainvälisestikin ainutlaatuinen palvelu, sillä maailmasta ei löydy vastaavaa ostamisen, maksamisen ja pankkiasioinnin yhdistävää sovellusta.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0