Uusi auto arvottiin Mikkeliin

15.10.2014 Auto & Kone
Uuden Škoda Citigon luovutustilaisuudessa oli kummallakin osapuolella hymy herkässä. Ari Rinta-Jouppi luovutti pääpalkinnon avaimet Timo Nariselle.

Lokakuun alku ei olisi voinut Mikkelin Lähemäellä asuvalla Timo Narisella juuri paremmin alkaa. Kesäinen auton hankinta poiki toisen uuden auton arvalla.

Kesäkuun alkupuolelta syyskuulle kestäneessä arvontakilpailussa pääpalkinto osui Mikkeliin. Ketunniementien varressa sijaitsevassa Rinta-Joupin Autoliikkeessä tehdyn autokaupan perusteella kilpailuun osallistunut Narinen ei osannut odottaa täysosumaa.

– Minulle auton kaupannut automyyjä Hannu Vesanka soitteli ja kertoi miellyttävästä yllätyksestä. Kysyinkin heti siihen että onko se leikkiauto vai mikä, Narinen lohkaisi.
Kysymyksessä oli kuitenkin ihan oikea auto, Škoda Citigo. Ympäri Suomen levittäytynyt Rinta-Joupin Autoliike palvelee 14 eri paikkakunnalla. Kolmen kuukauden aikana erilaisia autokauppoja on tehty paljon, sillä vuositasolla koko ketju myy noin 14.000 autoa. Täysosuma Mikkeliin ja Nariselle oli siten erittäin hyvää tuuria.

– Oma Honda Civic Tourer on vasta parin kuukauden ikäinen, joten laitan tämän varmaan myyntiin, Narinen pohti tuoreeltaan uutuuttaan kiiltävästä Citigosta.

Noin 14.000 euron arvoisen pääpalkinnon luovutti Rinta-Joupin Autoliikkeen toimitusjohtaja Ari Rinta-Jouppi. Nyt arvottu auto oli ensimmäinen tämän mittaluokan arvontapalkinto. Aikaisemmin pääpalkintoina on ollut esimerkiksi matko- ja sähköskootteri, mutta ei koskaan uutta autoa.

– Katsotaan jatkossa mitä keksitään, Rinta-Jouppi viittaa arvoituksellisesti tuleviin kilpailuihin.

Arvonnassa mukana ollut Rinta-Joupin Autoliikkeen talousjohtaja Sami Kankaanpää kertoi palkintoauton olevan asiakkaalle ajovalmis eli kaikista kuluista ja veroista vapaa.

Luovuttaneelle osapuolelle kertyi puolestaan voimassa olevan arpajaislain mukaisesti muutaman tuhannen euron kuluerä itse auton hinnan päälle. Pääpalkintoaan hypistelemään päässyt Narinen kertoi voiton olevan erittäin mieluinen siinäkin mielessä, että hän ei yleensä edes ota osaa mihinkään arvontoihin. Kun kerran täysosuma tuli kerrasta, niin juttutuokion porukka alkoi heti leukailemaan.

– Kannattaisi tehdä lotto saman tien, joukosta kuului. – Ei taida minun tuuri tästä enää parantua, Narinen totesi tyytyväisenä.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0