Mikkelin Autokorjaamo aloitti uusissa tiloissa

Mikkelin Autokorjaamon yrittäjä Jarno Puttonen sai halliinsa uudet renkaiden asennuslaitteet.

Jarno Puttosen yritys lähti samalla mukaan First Stop -ketjuun.

Mikkelin Autokorjaamo aloitti toimintansa uusissa tiloissa Kaapelikatu ykkösessä. Viralliset, mukavasti väkeä kahvi- ja makkaratarjoiluillekin vetäneet avajaiset olivat helmikuun viimeisenä maanantaina.
– Tarvitsimme isommat tilat toimintaamme varten. Entisessä asennushallissa meillä oli kaksi autonosturipaikkaa, ja nyt niitä on kahdeksan. Lisäksi saimme tilavan rengashotellin sekä lääniä autonpesupalveluille, kertoo Puttonen.
Uudeksi osoitteeksi valikoitui Kaapelikatu, koska Puttonen tiesi siellä vapautuvista tiloista. Valintaa vahvisti se, että kiinteistössä oli jo kaikki valmiina.
– Muutos oli toki suuri, mutta minun ei tarvinnut ratkaisua pitkään miettiä.

Asiakkaat ovat löytäneet tiensä uusiin tiloihin hyvin, mitä nyt joku vakioasiakas on hurauttanut vanhasta muistista entiseen osoitteeseen. Mikkelin Autokorjaamolla huolletaan ja korjataan kaikkia henkilöautomerkkejä.
Myös autojen rengaspalvelut ovat yrityksessä kattavat, vaikka ne painottuvatkin syksyn ja kevään sesonkeihin. Puttonen on tyytyväinen upouusiin renkaiden asennuslaitteisiinsa.
– Kesäkehien alle vaihtojen yhteydessä kysyntää on lisäksi tuulilasien uusimisesta. Auringonpaiste tuo esiin lasien puutteet. Tuulilaseja vaihdamme myös raskaaseen kalustoon.
Puttosen yritys on kuulunut jo seitsemän vuotta 123tuulilasi-ketjuun. Uudempi käänne on se, kun yrityksen rengashuolto erotettiin Mikkelin rengashuolto.fi:ksi, joka tänä keväänä liittyi osaksi kansainvälistä First Stop -ketjua.

Puttosen korjaamo on ollut Mikkelissä pitkään. Mikä saa autoilijat palaamaan aina uudestaan liikkeen palveltaviksi?
– Se, että meillä homma toimii ja työ on laadukasta. Satsaamme paljon hyvään asiakaspalveluun.
Puttosen ensimmäinen oma korjaamo aloitti vuonna 2015 Kouvolassa. Nykyään Mikkelin Autokorjaamon yrittäjä työllistää Mikkelissä neljä ja Kouvolassa kuusi työntekijää itsensä mukaan lukien. Kummassakin kaupungissa tarjolla on sama palveluvalikoima.
Työntekijöinä huhkii autonasentajan koulutuksen saaneita ammattilaisia. Keväiseen ja syksyiseen rengassesonkiin on ollut tapana palkata lisätyövoimaa.
– Itselläni on automaalarin ja -asentajan koulutusta. Olen myös aloittamassa yhtiökumppanini kanssa työnjohdon ammattitutkintoa, jonka meille järjestää AD-autokorjaamoketju.
Puttosen yritys on ollut osa AD-ketjua elokuusta 2020 lähtien.

Tätä nykyä Mikkelin Autokorjaamo palvelee asiakkaitaan arkisin ja päiväsaikaan. Kun kesärenkaiden vaihtoruljanssi myöhemmin keväällä pyörähtää käyntiin, töitä paiskitaan myös lauantaisin.
– Muistakaa huolehtia käyttöönne tulevien kesärenkaiden kunnosta. Tarkistuttakaa tarpeen vaatiessa pyöräkulmatkin, Puttonen huolehtii.

VIRPI KONTINEN

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0