Tuomas Sammelvuo puhujaksi LähiTapiola Yrittäjän Iltakouluun

12.2.2016 Ajankohtaista
Tuomas Sammelvuo

LähiTapiolan, Suomen Yrittäjien ja Elon järjestämä Yrittäjän Iltakoulu -tilaisuus järjestetään 16.02.2016 Mikkelissä. Tilaisuuden pääpuhujana toimii miesten lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo.

Yrittäjän Iltakoulun avaavat puheenvuoroillaan Etelä-Savon yrittäjät toimitusjohtaja Mirja Haavikko ja LähiTapiolan liiketoimintajohtaja Tuomas Sinkko. Pääpuheenvuoron tilaisuudessa pitää Tuomas Sammelvuo, jonka johdolla Suomi vuonna 2014 saavutti MM-kisapaikan 32 vuoden tauon jälkeen.

Voittajan mentaliteetista puhuessaan Sammelvuo pyrkii välttämään yleistämistä. Voittaminen on itsensä ylittämistä, omien rajojen rikkomista, vaikeuksien voittamista ja keskittymistä asioihin, joihin voi vaikuttaa. Voittaminen on sen seurausta, että rakastaa jotain asiaa ja toimii johdonmukaisesti.

Tuomas Sammelvuo tietää, miten ihmisiä motivoidaan samaan tavoitteeseen ja hyödynnetään tiimin jokaisen jäsenen vahvuuksia. Todellinen johtajuus punnitaan silloin, kun yhteistyö ei toimi. Valmentajana hänen kohokohtiaan ovat ne hetket, kun huomaa, että valmennettavan kanavat ovat auki.

LahiTapiola_YrittajanIltakoulu

Perinteikäs kiertue järjestetään jo 18. kertaa

Luennon jälkeen keskustelu jatkuu iltakoululaisten ja tapahtuman järjestäjien kesken Jälki-istunnossa. Tilaisuus on hyvä mahdollisuus tavata paikallisia yrittäjiä, vaihtaa kokemuksia ja solmia uusia yhteistyösuhteita.

Nyt Mikkelissä järjestettävä Yrittäjän Iltakoulu on osa laajempaa luentosarjaa. Yrittäjän Iltakoulu järjestetään helmi-maaliskuussa 19 paikkakunnalla ympäri Suomen. Kutsuttuina puhujina tilaisuuksissa vuorottelevat Tuomas Sammelvuo, Jutta Gustafsberg, Maaret Kallio ja Jaakko Heinimäki.

”Yrittäjän Iltakoulu järjestetään nyt jo 18. kertaa ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä tärkeänä suomalaisten yrittäjien verkostoitumispaikkana”, myyntijohtaja Veikko Salonen LähiTapiolasta kertoo.

Yrittäjän Iltakoulu on suunnattu yrittäjille ja alle 20 työntekijän yrittäjävetoisille yrityksille, LähiTapiolan asiakkaille ja Suomen Yrittäjien jäsenille. Tapahtuma on osallistujille maksuton ja siihen voi ilmoittautua osoitteessa yrittajaniltakoulu.lahitapiola.fi

Lisätiedot Yrittäjän iltakoulusta: pia.kanerva@lahitapiola.fi

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0