Nyt on aika antaa kyytiä kesäiholle

|

– Vartalon kuivaharjaus on helppo tehdä kotona esimerkiksi kuorintahansikkailla. Siihen tarkoitukseen sopivat myös perunanpesukäsineet. Vie kuorinta-aineet ja välineet suihkuun tai saunaan. Sieltä ne on helposti saatavilla, vinkkaa SKY kosmetologi Kirsi Ritosalo.
– Vartalon kuivaharjaus on helppo tehdä kotona esimerkiksi kuorintahansikkailla. Siihen tarkoitukseen sopivat myös perunanpesukäsineet. Vie kuorinta-aineet ja välineet suihkuun tai saunaan. Sieltä ne on helposti saatavilla, vinkkaa SKY kosmetologi Kirsi Ritosalo.

Ihonhoidossa puhdistus on tärkeintä.

Mennyt kesä on saanut ihmiset hikoilemaan ihohuokoset täyteen ja pyyhkimään hikeä.
– Nyt on juuri se hetki, jolloin kannattaa hien ja aurinkosuojavoiteiden jäämät puhdistaa kunnollisella ihonpuhdistuksella ja kasvohoidolla. Sitten ollaan valmiina talven pakkasiin, sanoo SKY kosmetologi Kirsi Ritosalo.
– Hoitavat ja ihoa kosteuttavat voiteet myös imeytyvät paremmin kunnolla puhdistettuun ihoon.
Kasvojen ihon puhdistus myös kotona on tärkeää.
– Kuitenkaan ei pidä käyttää liian voimakkaita tuotteita, eikä herkkää, ohutta ihoa saa myöskään kuoria liian usein. Tuotteen on hyvä olla mieto ja lempeä. Myös kasvoveden käyttö on hyvä opetella, sillä se viimeistelee puhdistuksen ja nostaa ihon pH:n oikealle tasolle kasvovoiteita varten.
Sama mikä pätee kasvoihin, pätee myös muihin ihon osa-alueisiin. Vartalon iho kannattaa kuivaharjata ja kuoria kerran kuussa vaikkapa saunareissun yhteydessä. Kosteutta iho vaatii päivittäin

Syksy on hyvää aikaa ajatellen sarja- ja syvähoitoja.
– Moni syvähoito joka tehdään sarjahoitona kuten mikroneulaus, joka aktivoi kollageenisäikeitä parantaen ihon kimmoisuutta, vaatii auringonpaahteelta suojautumista. Siksi syksy on hyvää aikaa niiden toteuttamiseen, kertoo Ritosalo.
– Mikroneulauksella hoidetaan myös courperosaa, aknea ja arpia.
Ritosalo haluaa muistuttaa myös veden juonnin tärkeydestä.
– Vesi kosteuttaa koko kehoa sisältä ja saa kuona-aineet liikkeelle.

Gabbasova

Olohuone Galleria Haukivuorella jatkaa

|
Galleristi yllättyi suosiosta. Tarja Forsblom avasi toukokuun lopulla Olohuone Galleria nimeä kantavan kotigallerian ja kahvilan Haukivuorella Pitkäahonmutkassa sijaitsevaan entiseen koulurakennukseen. Näyttelytiloina toimivat toinen olohuone ...
Toimintakeskuksella ja Uutta elämää -myymälässä valmistaudutaan kuumeisesti joulun tuloon. – Parhaillaan on meneillään neuvottelut pop up -joulumyymälästä keskustaan, kertovat Emmi Tuhkanen ja Heikki Siitonen ratsujensa selästä.

Uutta elämää -myymälä valmistautuu joulusesonkiin

|
Kierrätysmateriaalit saavat toimintakeskuksen pajalla uuden elämän. Yrittäjänkadulla sijaitsevassa Uutta elämää myymälässä on myynnissä Toimintakeskuksen pajatuotteita, joita valmistetaan kierrätysmateriaaleista. – Uutta elämää -myymälä ei ota ...
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sisäilmaan ja ilmanvaihtoon liittyy monia harhaluuloja

|
Ilman rakennevuodot sekoitetaan painovoimaiseen ilmanvaihtoon. Monet suomalaiset uskovat yhä, että kodin ilma vaihtuu luonnollisesti ikkunanpielistä ja lattianraoista. Ilman rakennevuotoja luullaan virheellisesti painovoimaiseksi ilmanvaihdoksi. Todellisuudessa ...
– Hyvä nyrkkisääntö oikean rinnanympäryksen valintaan on se, että selän ja rintaliivin väliin täytyy mahtua tulitikkuaski pitkittäissuunnassa. Silloin liivien venymä on oikeanlainen. Kuppikokoa valitessa tärkeää on, että kuppi tukee rintaa ja rinta ei tursuile ulos kupista, Johanna Marttinen ohjeistaa.

Voi hyvin oikeankokoisissa liiveissä

|
Liiviostoksilla kannattaa kysyä asiantuntijan neuvoa. Asiointi alusvaatteita myyvässä erikoisliikkeessä saattaa olla jymy-yllätys. Monesti käy nimittäin niin, että kuppikokoa valitessa aakkosissa mennäänkin huomattavasti pidemmälle kuin ...
3.KUVA Hair Game Pullinen, Mansikka

Syksy tuo tummempia sävyjä hiustrendeihin

|
Kesän jälkeen hiukset kaipaavat tehohoitoa. Kesällä on paljon juhlia ja tapahtumia, jolloin hiuksia äsitellään itse ahkerasti. Myös aurinko kuivattaa hiusta. – Kesän ja aurinko ...